Gietvloer Loosdrecht

In Loosdrecht of omgeving op zoek naar een vloerenspecialist die naadloze gietvloeren kan plaatsen? Gietvloer-Loosdrecht is gericht op de particuliere en zakelijke markt. Ons vloerenassortiment is namelijk zo uitgebreid en kent zoveel afwerkingsopties dat de naadloze vloeren van Gietvloer-Loosdrecht voor vele doeleinden geschikt zijn. Je hoeft alleen maar te laten weten wat jouw wensen zijn, zodat wij je een projectvoorstel op maat kunnen presenteren. Uiteraard tegen aantrekkelijke prijzen en met de garantie van een hoge kwaliteit.

Gietvloer Loosdrecht

Alle RAL-kleuren bij Gietvloer-Loosdrecht

Bij de keuze voor een gietvloer in jouw woning of bedrijf is de kleurkeuze uiteraard van belang. Gietvloer-Loosdrecht biedt jou wat dat betreft een diversiteit aan kleuren. Zo hebben wij onder meer alle kleuren uit het RAL-kleuraanbod beschikbaar, maar kun je ook uit andere series met kleuren een keuze maken. Zo kun je altijd de kleur van de gietvloer bepalen die jij wenst. Het is overigens ook mogelijk om met meerdere kleuren te werken, patronen aan te brengen of bijvoorbeeld een bedrijfslogo te laten aanbrengen in een vloer van Gietvloer-Loosdrecht.

Afwerking naar wens bij Gietvloer-Loosdrecht

De afwerking van onze naadloze vloeren gaat verder dan alleen het bepalen van een kleur of kleurencombinatie. Er zijn namelijk ook veel praktische afwerkopties beschikbaar bij Gietvloer-Loosdrecht. Dat is in het bijzonder een uitkomst voor bedrijven waar speciale eisen worden gesteld bij het gebruikmaken van een vloer. In een bakkerij of horecakeuken is hygiëne een belangrijk aspect. In een werkplaats met auto´s is het weer belangrijk dat de vloer veilig en bestand tegen chemicaliën. Zo zijn er bij Gietvloer-Loosdrecht allerhande opties beschikbaar voor een praktische afwerking van de vloer.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Showroom van Gietvloer-Loosdrecht

Wil je met je eigen ogen komen zien, wat Gietvloer Loosdrecht allemaal te bieden heeft en voor jou kan betekenen? Dan ben je van harte welkom in onze showroom die overigens uitsluitend op afspraak is geopend. Dat stelt ons namelijk in de gelegenheid om alle tijd te nemen voor een uitgebreid gesprek. Uiteraard kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen bij Gietvloer-Loosdrecht. Dat kan via het online aanvraagformulier dat op deze website beschikbaar is.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.