Gietvloer Nijmegen

Als je op zoek bent naar een gietvloer in de regio Nijmegen, dan laat Gietvloer-Nijmegen je graag zien wat de mogelijkheden zijn. Die zijn bij ons namelijk enorm gevarieerd en sluiten daarbij zowel aan op de particuliere als op de zakelijke markt. Gietvloer-Nijmegen is een expert op het gebied van gietvloeren en legt al jarenlang schitterende vloersystemen aan in woningen, winkels en kantoren. Daarnaast zijn wij actief op het gebied van het plaatsen van praktische en belastbare gietvloeren in bedrijfsruimten.

Gietvloer-Nijmegen biedt persoonlijke service

Gietvloer-Nijmegen streeft altijd naar het verlenen van service op een hoog niveau, waarbij de persoonlijke service hoog in het vaandel staat. Dat is belangrijk, want alleen door de nodige aandacht en tijd te nemen, kan de gietvloer helemaal op maat voor je worden samengesteld. Er zijn namelijk vele soorten gietvloeren en het ene type zal voor jou minder geschikt zijn als het andere type vloer. Dat komt doordat de samenstelling van de kunststof varieert en op basis van deze variatie kan altijd voor iedere situatie de meest perfecte gietvloer gekozen worden. Dat is slechts het begin, want de kleur en afwerking komen uiteraard ook nog aan de orde bij Gietvloer-Nijmegen.

Alle RAL-kleuren beschikbaar

Gietvloeren kunnen door ons in alle kleuren geplaatst worden, waarbij een keuze uit alle RAL-kleuren tot je beschikking staat. Van de kleuren zijn er overigens ook weer uiteenlopende tinten, waar je een keuze uit kunt maken. Het is ook mogelijk om een speciaal effect te creëren, waarbij er een gietvloer met betonlook ontstaat. Deze look ontstaat doordat het applicatieteam van Gietvloer-Nijmegen bij het aanbrengen twee kleurtinten mengt, zodat een gemêleerd effect het resultaat is.

Meer informatie?

Voor meer informatie over onze gietvloeren kun je contact opnemen met Gietvloer-Nijmegen. Het is ook mogelijk om meteen een afspraak te maken voor een gesprek met onze specialist dat in onze showroom kan plaatsvinden. Of je kunt een offerte aanvragen om direct een concrete stap te nemen. In dat geval kunnen wij je binnen vijf werkdagen van dienst zijn en ontvang je een prijsvoorstel op maat.


Vrijblijvende offerte


Bel 020 333 1267

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.

Plaats een reactie