Gietvloer betonlook: naadloze betonlook vloer met industriële uitstraling

Gietvloer-Noord-Brabant bedient in de gehele provincie Noord-Brabant particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar een nieuwe gietvloer. Je kunt bij ons altijd jouw eigen smaak en voorkeur vertaald zien in een fantastische gietvloer die perfect binnen ieder type interieur past. Qua sfeer en uitstraling zijn er geweldig veel mogelijkheden en wij beschikken uiteraard over een variatie aan gietvloeren. Ook bedrijven kunnen door Gietvloer-Brabant op maat worden bediend, waarbij rekening kan worden gehouden met specifieke bedrijfsomstandigheden.

Gietvloer-Noord-Brabant levert op maat

Gietvloer-Noord-Brabant is in de provincie Noord-Brabant de specialist waar gietvloeren niet alleen op maat worden gemaakt, maar ook op maat worden aangebracht. Bovendien geldt voor onze materialen en voor ons applicatieteam dat kwaliteit voorop staat. Je profiteert bij ons dan ook in meerdere opzichten van de service en de kwaliteit die wij leveren. Wij laten je daar graag mee kennismaken en je bent altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek. Dat wij gietvloeren op maat kunnen leveren en plaatsen blijkt uit de vele mogelijkheden die wij zowel particulieren als bedrijven in Noord-Brabant kunnen bieden.

Kleurkeuze en opties voor afwerking bij Gietvloer-Noord-Brabant

De mogelijkheden die wij aanbieden zijn voor een ieder gevarieerd. Als eerste is het belangrijk om die gietvloer te kiezen die aansluit bij de omstandigheden. Daarmee wordt bedoeld dat er voor woningen een ander type gietvloer beschikbaar is dan voor bijvoorbeeld een fabriekshal of een horecakeuken. Vanuit de basis kijken wij graag met je naar onze mogelijkheden op het gebied van kleurkeuze en verdere opties voor afwerking, zoals een gietvloer die antistatisch is of uitgevoerd kan worden met een antisliplaag. Heb je een speciale kleur voor ogen? Dan maken wij de gietvloer in de door jou gewenste kleur.

Afspraak met expert van Gietvloer-Noord-Brabant

Je kunt altijd vrijblijvend een gesprek aangaan met een expert van Gietvloer-Noord-Brabant. Voor het maken van een afspraak en het brengen van een bezoek aan onze showroom kun je gelijk telefonisch contact opnemen. Overigens kun je eveneens geheel vrijblijvend en zonder kosten online een offerte aanvragen. In een persoonlijk gesprek kunnen wij alle mogelijkheden op het gebied van gietvloeren presenteren die op jouw situatie aansluiten en verder toelichten.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.