Gietvloer Ommen

Als je voor jouw woning in deze plaats of voor jouw bedrijfspand een gietvloer wenst aan te schaffen, dan ben je bij Gietvloer-Ommen in ieder geval aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een diversiteit aan mogelijkheden voor zowel particulieren als bedrijven in de meest uiteenlopende branches. Alle naadloze vloeren kunnen naar wens worden afgewerkt met keuze uit talloze opties voor een perfecte afwerking. U profiteert bovendien bij Gietvloer-Ommen van de scherpe prijzen, kwaliteit en persoonlijke service.

Foto´s gietvloeren Gietvloer-Ommen

Gietvloer-Ommen voor gietvloer in jouw woning

Een gietvloer in jouw woning biedt vele voordelen en vormt de basis voor een stijlvolle eenheid. Bij Gietvloer-Ommen kun je jouw wensen laten weten met betrekking tot bijvoorbeeld de kleur of gewenste sfeer in huis. Ten aanzien van de kleuren geldt in ieder geval dat alle RAL-kleuren beschikbaar zijn voor gietvloeren in kleur aan te brengen. Naadloze vloeren van Gietvloer-Ommen bieden een fantastisch comfort in huis met een licht elastisch effect en warmte die vanuit de omgeving wordt aangenomen. Met betrekking tot praktisch gemak en hygiëne overtreffen de naadloze vloersystemen uiteraard elke vloer.

Bedrijfsvloer naar wens van Gietvloer-Ommen

Gietvloer-Ommen biedt voor de meest uiteenlopende bedrijven een vloeroplossing die volledig naar wens kan worden samengesteld. Onze naadloze vloeren kennen namelijk veel verschillende mogelijkheden om op maat afgewerkt te worden. Zo biedt Gietvloer-Ommen de mogelijkheid om voor een antislipvloer te kiezen of om een antistatische vloer in jouw bedrijfspand te realiseren. Ook voor parkeergarages, werkplaatsen en bakkerijen hebben wij de ideale vloer beschikbaar en dat geldt eveneens voor winkels en kantoren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Advies van specialist van Gietvloer-Ommen

In bepaalde situaties is het natuurlijk prettig om eerst uitgebreid geïnformeerd te worden en advies te krijgen bij de keuze voor een gietvloer. Daar biedt Gietvloer-Ommen dan ook graag de gelegenheid toe. Zo kunt de showroom van Gietvloer-Ommen op afspraak bezoeken en in gesprek gaan met onze expert. Het is eveneens een optie om onze adviseur bij jou langs te laten komen. Verder bieden wij altijd de gelegenheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.