Gietvloer Opsterland

Gietvloer-Opsterland is een specialist in gietvloeren en onder meer actief in en rond de gemeente Opsterland in Friesland. Je kunt als particulier of als bedrijf bij ons een gietvloer uitzoeken die het beste aansluit bij jouw interieur of bedrijfssituatie. Aangezien er meerdere soorten gietvloeren bestaan en er daarnaast ook allerlei optionele toepassingen zijn, begeleiden wij je graag bij de keuze uit ons brede assortiment. Je kunt bij Gietvloer-Opsterland rekenen op een persoonlijke service, vakkundigheid en kwaliteitsproducten.

Gietvloer-Opsterland voor prachtige gietvloeren

In huis is het belangrijk dat de vloer aan een aantal eisen voldoen. Zo hecht je waarschijnlijk waarde aan comfort en heb je wellicht een voorkeur voor een bepaalde kleur. Bij Gietvloer-Opsterland kun je de gietvloer zo laten samenstellen dat deze aan je wensen voldoet en deze zelfs kan overtreffen. Wij kunnen je bijstaan in de kleurkeuze, afwerking en leggen in jouw huis in welke ruimte je ook maar wilt een schitterende gietvloer met een naadloze afwerking. Wist je dat onze gietvloeren slijtvast en praktisch in het onderhoud zijn?

Gietvloer Lopik - Gietvloer Etten-Leur - Gietvloer Opsterland

Ook voor bedrijfsvloeren

Je kunt als je een bedrijf hebt in of rond de gemeente Opsterland Gietvloer-Opsterland inschakelen voor het creëren van de perfecte gietvloer voor je bedrijfsruimte. Wij leggen niet alleen gietvloeren in industriële bedrijven, maar ook in bakkerijen, horecakeukens, werkplaatsen, parkeergarages en showrooms. Informeer maar eens naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben om je bedrijfsruimte van een praktische gietvloer te voorzien. Onze adviseur gaat graag met je in overleg en komt desgewenst op jouw bedrijf langs. Dat heeft meteen als voordeel dat onze adviseur de situatie ter plekke kan beoordelen.

Kom je naar de showroom?

Om je meer inzicht te geven in mogelijkheden van onze gietvloeren kun je naar de showroom van Gietvloer-Opsterland komen. Onze expert legt je graag de mogelijkheden uit en er kan naar wens een 3D visualisatie worden gemaakt. Wij stellen het wel op prijs dat je een afspraak maakt voor het bezoeken van onze showroom, zodat jij op alle aandacht en tijd van onze adviseur kunt rekenen.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.