Gietvloer Opsterland

Gietvloer-Opsterland is een specialist in gietvloeren en onder meer actief in en rond de gemeente Opsterland in Friesland. U kunt als particulier of als bedrijf bij ons een gietvloer uitzoeken die het beste aansluit bij uw interieur of bedrijfssituatie. Aangezien er meerdere soorten gietvloeren bestaan en er daarnaast ook allerlei optionele toepassingen zijn, begeleiden wij u graag bij de keuze uit ons brede assortiment. U kunt bij Gietvloer-Opsterland rekenen op een persoonlijke service, vakkundigheid en kwaliteitsproducten.

Gietvloer-Opsterland voor prachtige gietvloeren

In huis is het belangrijk dat de vloer aan een aantal eisen voldoen. Zo hecht u waarschijnlijk waarde aan comfort en hebt u wellicht een voorkeur voor een bepaalde kleur. Bij Gietvloer-Opsterland kunt u de gietvloer zo laten samenstellen dat deze aan uw wensen voldoet en deze zelfs kan overtreffen. Wij kunnen u bijstaan in de kleurkeuze, afwerking en leggen in uw huis in welke ruimte u ook maar wilt een schitterende gietvloer met een naadloze afwerking. Wist u dat onze gietvloeren slijtvast en praktisch in het onderhoud zijn?

Gietvloer Lopik - Gietvloer Etten-Leur - Gietvloer Opsterland

Ook voor bedrijfsvloeren

U kunt als u een bedrijf hebt in of rond de gemeente Opsterland Gietvloer-Opsterland inschakelen voor het creëren van de perfecte gietvloer voor uw bedrijfsruimte. Wij leggen niet alleen gietvloeren in industriële bedrijven, maar ook in bakkerijen, horecakeukens, werkplaatsen, parkeergarages en showrooms. Informeert u maar eens naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben om uw bedrijfsruimte van een praktische gietvloer te voorzien. Onze adviseur gaat graag met u in overleg en komt desgewenst op uw bedrijf langs. Dat heeft meteen als voordeel dat onze adviseur de situatie ter plekke kan beoordelen.

Komt u naar de showroom?

Om u meer inzicht te geven in mogelijkheden van onze gietvloeren kunt u naar de showroom van Gietvloer-Opsterland komen. Onze expert legt u graag de mogelijkheden uit en er kan naar wens een 3D visualisatie worden gemaakt. Wij stellen het wel op prijs dat u een afspraak maakt voor het bezoeken van onze showroom, zodat u op alle aandacht en tijd van onze adviseur kunt rekenen.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.