Gietvloer betonlook: naadloze betonlook vloer met industriële uitstraling

Zoek je in de provincie Overijssel naar een bedrijf dat gietvloeren levert en plaatst? Gietvloer-Overijssel is in alle opzichten op het gebied van gietvloeren een expert. Wij hebben alles in eigen beheer vanaf een deskundig advies tot het breedste assortiment van gietvloeren. Uiteraard wordt de laatste hand van onze gietvloeren gelegd door ons vakkundig applicatieteam. Het aanbod met gietvloeren van Gietvloer-Overijssel sluit perfect aan op de interieurwensen van particulieren en de bedrijfsomstandigheden van ondernemers.

Kwaliteit bij Gietvloer-Overijssel

Bij de keuze voor gietvloeren is het voor een duurzaam en fraai resultaat belangrijk dat er van de beste kwaliteit gebruik wordt gemaakt. Voor de beste kwaliteit kun je uiteraard bij Gietvloer-Overijssel terecht. Wij maken gebruik van hoogwaardige kunststof voor het aanleggen van gietvloeren. Daar houdt de kwaliteit die wij leveren echter niet op, want je mag dat ook van onze persoonlijke service en applicatieteam verwachten. Als je voor kwaliteit kiest, kun je contact met ons opnemen. Overigens geldt dat wij voor de beste kwaliteit niet de hoogste prijzen rekenen.

Afwerking naar keuze bij Gietvloer-Overijssel

Er wordt bij Gietvloer-Overijssel altijd gekeken naar de wensen op het gebied van gietvloeren. De wensen kunnen bijvoorbeeld voor een particulier heel anders zijn dan voor bedrijven. Dat is een eerste onderscheid dat gemaakt kan worden en voor het onderscheid met betrekking tot de afwerking luisteren wij eveneens graag naar jouw wensen. Dat gaat niet alleen om de kleur, kleuren en decoratieve elementen die je graag in een gietvloer ziet, maar ook om praktische eigenschappen. Bijvoorbeeld een antisliplaag of om de keuze voor een antistatische gietvloer.

Vrijblijvende offerte bij Gietvloer-Overijssel

Je kunt voor jouw huis of bedrijfsruimte in de provincie Overijssel vrijblijvend een offerte aanvragen. Indien je liever eerst persoonlijk met een van onze experts wenst te praten, dan is dat uiteraard mogelijk. Je kunt dan contact opnemen met Gietvloer-Overijssel om een afspraak te maken. Er kan dan een datum en tijd afgesproken worden, waarop je naar onze showroom komt voor een persoonlijk advies. Dat advies is uiteraard eveneens vrijblijvend en gratis.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.