Gietvloer Purmerend

Gietvloer-Purmerend is het adres in Purmerend en omstreken waar u het breedste assortiment met gietvloeren vindt. Wij hebben alle soorten in huis en met de persoonlijke keuze voor een afwerking kunt u altijd een unieke vloer laten aanbrengen. Onze service is zowel gericht op bedrijven en particulieren die gevestigd zijn in Purmerend of omgeving. De beste vloeroplossing vindt u bij Gietvloer-Purmerend in een naadloze gietvloer met decoratieve, comfortabele en praktische eigenschappen.

Breed assortiment bij Gietvloer-Purmerend

Bij Gietvloer-Purmerend bent u verzekerd van een breed assortiment en dat maakt het gemakkelijk om de beste vloeroplossing voor uw woning of bedrijf te vinden. De variatie in gietvloeren heeft onder meer betrekking op het gebruiksdoel. Wij kunnen voor industriële toepassingen namelijk ijzersterke gietvloeren leveren en aan particulieren een comfortabele gietvloer aanbieden. Het gebruiksdoel en de omstandigheden bepalen bij de keuze voor een gietvloer het type. Daarbij kunt u denken aan de samenstelling van het materiaal.

Gietvloer keuken - Gietvloer Purmerend

Individuele afwerking

U krijgt bij Gietvloer-Purmerend altijd de keuze voor een individuele afwerking van de gietvloer. Dat houdt onder meer de keuze voor een kleur in, maar is dat is uiteraard niet meer dan logisch. Met een aanbod van honderden kleuren kunt u gegarandeerd uw favoriete kleur kiezen. De individuele afwerking gaat verder en heeft eveneens betrekking op bijvoorbeeld decoratieve patronen of het toepassen van een antisliplaag. Een antistatische gietvloer maakt echter ook deel uit van de afwerking waar u bij Gietvloer-Purmerend voor kunt kiezen.

Deskundig advies

Door de vele variaties die er op het gebied van gietvloeren worden geboden, wilt u wellicht van een deskundig advies worden voorzien. Dat kan uiteraard bij Gietvloer-Purmerend, waar u onze expert in de showroom persoonlijk kunt spreken. Maakt u wel even een afspraak? Dan kunnen wij in onze showroom alle tijd nemen om de opties en uw wensen te bespreken. Overigens kunt u bij ons online een aanvraag voor een offerte indienen om een direct beeld van de kosten te verkrijgen.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.