Gietvloer Rhenen

Als u een bedrijf heeft in Rhenen en op zoek bent naar een gietvloer, dan is Gietvloer-Rhenen de specialist die uitkomst biedt. Ook voor particulieren in Rhenen en omgeving zijn wij het ideale adres om een gietvloer op maat samen te stellen. Wij bieden u een ruim assortiment vloeren die naadloos worden gelegd. Als specialist voert Gietvloer-Rhenen kleine en grote projecten uit voor de zakelijke en particuliere markt. Ook VvE´s profiteren van onze scherpe prijzen en uitstekende kwaliteit.

Gietvloer Rhenen

Gietvloer-Rhenen voor een stijlvolle eenheid in huis

De gietvloeren van Gietvloer-Rhenen vormen een stijlvolle eenheid in huis. Er wordt met het leggen van een naadloze vloer een ruimtelijk effect gecreëerd. Dat kan gerealiseerd worden in één ruimte in uw woning, maar uiteraard ook op alle verdiepingen. U kiest met een gietvloer voor comfort, stijl en praktisch gemak ineen. Voor wat betreft de kleur kunt u uw wensen aangeven, maar het is ook mogelijk om samen met onze adviseur tot een keuze te komen.

Bedrijfsvloeren van Gietvloer-Rhenen

Voor bedrijfsmatige projecten op het gebied van vloeren is Gietvloer-Rhenen altijd inzetbaar, waarbij er in samenspraak met u gekeken wordt aan welke eisen de vloer voor uw bedrijf moet voldoen. Daarbij kunnen uiteraard ook persoonlijke voorkeuren worden besproken voor wat betreft de uitvoering op het gebied van kleur, patronen of wellicht de verwerking van uw bedrijfslogo in de gietvloer. Gietvloer-Rhenen biedt ideale gietvloeren voor de meest uiteenlopende sectoren, variërend van de industriële sector tot de voedingsmiddelenbranche, maar ook voor kantoren, winkels en showrooms bent u bij ons aan het goede adres.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Advies van expert

Als u de keuze wenst te maken voor een naadloze vloer van Gietvloer-Rhenen dan kunt u altijd gebruikmaken van de mogelijkheid om advies van onze expert te krijgen. Wij beschikken bovendien over een showroom die u op afspraak kunt bezoeken. U hoeft alleen maar even telefonisch contact op te nemen met Gietvloer-Rhenen voor het maken van een afspraak of voor het verkrijgen van meer informatie.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.