Gietvloer Rozendaal

dan is Gietvloer-Rozendaal voor u het ideale adres. Wij zijn als specialist al jarenlang actief in het leveren en plaatsen van op maat gemaakte gietvloeren voor particuliere en zakelijke projecten in heel Nederland. Daarnaast zijn wij eveneens actief met betrekking tot het plaatsen van naadloze vloeren in opdracht voor VvE´s.

Gietvloer Rozendaal Woonbeton in winkels en kantoren

Gietvloer-Rozendaal voor de ideale vloer in huis

In huis is het belangrijk dat de vloer comfortabel is, slijtvast is en jarenlang kan meegaan zonder aan uitstraling te verliezen. De gietvloeren van Gietvloer-Rozendaal beschikken over comfortabele, slijtvaste, praktische en stijlvolle eigenschappen. Gietvloer-Rozendaal biedt u de gelegenheid om een kleur naar keuze te kiezen en uw wensen kenbaar te maken. Op basis van uw wensen realiseren wij een naadloze vloer op maat die u jarenlang plezier brengt.

Gietvloer-Rozendaal voor kleine, middelgrote en grote bedrijven

Elk type bedrijf kan bij Gietvloer-Rozendaal terecht om een gietvloer op maat te laten samenstellen die door ons eigen applicatieteam in uw bedrijf in Rozendaal of omgeving geplaatst wordt. Ook in dat opzicht leveren wij graag kwaliteit. Wij voeren zowel projecten uit voor kleine, middelgrote en grote bedrijven in de meest uiteenlopende branche. U kunt dan ook evengoed voor een kantoorvloer bij Gietvloer-Rozendaal terecht als voor een garagevloer of een bakkerijvloer.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Showroom bezoeken op afspraak

Gietvloer-Rozendaal wil u graag uitgebreid laten kennismaken met de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Dat kan uiteraard het beste op een persoonlijke manier en daarom bent u van harte welkom in de showroom van Gietvloer-Rozendaal. De showroom wordt nadat u een afspraak voor bezoek hebt gemaakt op de afgesproken dag opengesteld. Zo kunnen wij alle tijd voor u nemen en kunt u op uw gemak rondkijken en u laten adviseren over de ideale gietvloer. Alle vloeren kunnen naar wens worden afgewerkt, zodat altijd een unieke uitvoering aan u wordt gepresenteerd.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.