Gietvloer voor in de showroom

Heb je een showroom voor je bedrijf? Verkoop je mooie auto’s, fietsen of andere exclusieve producten? Dan wil je dat het geheel er pico bello uitziet. Je producten moeten de aandacht trekken en je klanten moeten een goed verzorgd totaalplaatje zien. In dat geval heeft Gietvloerbetonlook.nl een tip: kies voor een betonlook gietvloer in de showroom. Lees gauw verder.

Exclusieve designvloer

Een betonlook gietvloer is boven alles een exclusieve designvloer. De strakke looks laten je ruimtes direct groter lijken. Zeker als je veel producten hebt, is dit fijn. Een betonlook gietvloer in de showroom maakt het geheel ruimtelijker. Dit zorgt voor een aangename klantbeleving. De luxe afwerking van de gietvloer geeft uw showroom direct cachet. Je kunt kiezen uit meerdere kleuren en afwerkingen. Voor een extra blikvanger kun je zelfs kiezen voor een logo in je gietvloer!

Lokale gietvloer specialisten - gietvloer voor in de showroom

Makkelijk in onderhoud

Zowel een betonlook gietvloer of een betonlook epoxyvloer zijn enorm praktisch. Een gietvloer behoeft namelijk extreem weinig onderhoud. Het materiaal is van zichzelf al stof- en vuilafstotend. Daarnaast heeft een gietvloer ook geen gaatjes of kiertjes waar stof in kan blijven zitten. Bovendien is de vloer vloeistofdicht. Je maakt de vloer dan ook heel makkelijk schoon met een beetje lauwwarm water. Schoonmaakmiddelen zijn eerder af dan aan te raden.

Grote belastbaarheid

Wist je al dat een gietvloer oersterk is? Een gietvloer voor in de showroom is dus een geweldige vloeroplossing. Zeker als je te maken hebt met zware voorwerpen zoals auto’s, brommers, of andere zware producten moet je kunnen rekenen op een vloer die tegen een stootje kan. Heb je te maken met extra veiligheidsmaatregelen? Ook dan is een gietvloer een goed idee. Vraag bij onze specialisten naar de opties. Een ding is zeker: Een gietvloer in de showroom gaat jaren mee.

Gietvloer voor in de showroom

Is een gietvloer voor in de showroom een goed idee? Jazeker dus. En hier zijn ook meerdere redenen voor. Wil je exclusiviteit uitstralen, een vloer die makkelijk in onderhoud is én ook nog eens oersterk? Kies dan voor een gietvloer in je showroom.

Meer weten?

Heb je een nieuw project of wil je je huidige showroom een upgrade geven? Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag en zullen je zoveel mogelijk advies geven. Wil je liever eerst een indicatie van de kosten? Vraag dan online een offerte aan. Dit is geheel vrijblijvend!