Gietvloer slaapkamer

Gietvloer slaapkamer. Dat biedt prachtige mogelijkheden om een moderne inrichting te realiseren met een rustgevend effect. Of in elke gewenste uitstraling. Met betrekking tot de kleur van de gietvloer kan namelijk uit een breed scala aan mogelijkheden een keuze worden gemaakt. Zo kan er voor een zachtgroene gietvloer slaapkamer gekozen worden of voor een felblauwe gietvloer slaapkamer. Het is maar net wat je wilt en natuurlijk of de gietvloer voor jou is bestemd of bijvoorbeeld voor je kind of kinderen. Welke kleur je ook kiest, je profiteert altijd van alle voordelen van een gietvloer in de slaapkamer.

Gietvloer slaapkamer gietvloer abcoude Gietvloer-Dronten

Comfort bij gietvloer

Het comfort bij een gietvloer in de slaapkamer is waanzinnig en dat komt niet alleen door de elastische kenmerken van het materiaal, maar zeker ook door de warmte die er van nature van afstraalt.

Als je met blote voeten uit bed stapt op de gietvloer slaapkamer, dan voelt dat gelijk aangenaam en als je met blote voeten erover loopt, dan merk je een licht verend effect. Het hoge comfort is slechts een van de redenen waarom vaak gekozen wordt voor een gietvloer in de slaapkamer. Er zijn namelijk nog veel meer voordelen verbonden aan een gietvloer slaapkamer.

Voordelen gietvloer slaapkamer

De voordelen van de gietvloer zijn niet onder één noemer te vangen. Naast de brede keuze uit kleuren en het hoge comfort, is een gietvloer ook bijzonder hygiënisch. Dat komt door de eenvoudige mogelijkheden om het oppervlak van de slaapkamer gietvloer te reinigen. De gietvloer wordt namelijk naadloos geplaatst en heeft een afstotende werking voor stof en vuil. Wie een huisstofmijtallergie heeft, kan bijvoorbeeld uitstekend de keuze maken voor een gietvloer slaapkamer.

Het regelmatig stofzuigen van de gietvloer in de slaapkamer en reinigen met een vochtige dweil is voldoende om de gietvloer in optimale conditie te houden en te zorgen dat stof en vuil verdwijnen.

Bij een gietvloer slaapkamer kan iedere gewenste uitstraling worden bereikt, zoals een moderne en strakke stijl of juist een meer klassieke uitstraling door van twee kleuren gebruik te maken die gemengd worden als gietvloer slaapkamer. Dat laat een prachtig gemêleerd effect zien.

Kleuren gietvloer slaapkamer

Wat voor kleuren zijn er mogelijk bij een gietvloer slaapkamer vraag je je af? De gietvloer is één van de meest veelzijdige vloeren als het op kleuren aankomt. Alle RAL en NCS-kleuren zijn mogelijk voor jouw gietvloer slaapkamer. Toch zijn er een aantal kleuren die beter bij de slaapkamer passen. Uit onderzoek blijkt bijvoorbeeld dat de kleuren groen en blauw een kalmerend effect hebben. Wil je een serene slaapkamer, kies dan voor een blauwe of groene slaapkamer gietvloer. Ben jij iemand die om het jaar een nieuwe look aan de slaapkamer wil geven? Dan is een grijze gietvloer in de slaapkamer de ideale keuze, omdat grijs makkelijk met andere kleuren combineert. Zo kun je de muren ieder jaar een nieuwe kleur schilderen.

Kinderkamer gietvloer slaapkamer

Ook in de kinderkamer is een gietvloer slaapkamer een uitstekend idee. Naast het gegeven dat de gietvloer stofvrij is en makkelijk schoonmaakt, voelt een PU gietvloer ook comfortabel. Daardoor kunnen jouw kinderen heerlijk op de grond zitten spelen. Bovendien kun je de gietvloer slaapkamer in een vrolijke kleurstelling kiezen, voor extra gezelligheid in de kinderkamer.

Minimale aantal vierkante meters gietvloer slaapkamer

Er is een voorwaarde waaraan je vloer moet voldoen voor we een gietvloer slaapkamer kunnen en dat is het minimale aantal vierkante meters. Het totale oppervlak waarop je een gietvloer laat aanleggen moet minstens 20 m2 zijn. Dat kan bij een slaapkamer die minstens 20 m2 is, maar ook als je meerdere ruimtes (of een hele verdieping) in één keer laat aanleggen.

Gietvloer in de slaapkamer bekijken

Kom langs in onze showroom om de opties voor een gietvloer slaapkamer te bekijken. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden om een prachtige gietvloer slaapkamer te realiseren. Om voldoende tijd en aandacht aan jouw project te kunnen schenken, vragen we je om voor het bezoek aan onze showroom een offerteformulier in te vullen en vervolgens een afspraak te maken. Als je al weet welke gietvloer slaapkamer je wenst, dan kun je nu al online een prijsopgave aanvragen. Ben je er nog niet uit, dan zetten we dit voor meerdere vloeren voor je op een rij.

Plaats een reactie