Gietvloer Soest

In Soest of omgeving op zoek naar de beste leverancier in gietvloeren voor jouw bedrijf of woning? Dan kun je meteen kennismaken met de geweldige mogelijkheden die Gietvloer-Soest jou te bieden heeft. Wij hebben alle soorten gietvloeren beschikbaar voor jouw woning of bedrijf in Soest die uiteraard op persoonlijk niveau kunnen worden afgewerkt. Wij leveren gegarandeerd het beste resultaat met de zekerheid van de beste kwaliteit. Bovendien is onze service zeer klantgericht en profiteer je ook nog eens van de aantrekkelijke prijzen die Gietvloer-Soest hanteert.

Gietvloer Soest

Naadloze vloeren van Gietvloer-Soest

De naadloze vloeren van Gietvloer-Soest kunnen naadloos aansluiten op elke situatie, variërend van een comfortabele gietvloer die in een woning wordt gelegd tot een sterke fabrieksvloer die bestand is tegen mechanische en chemische belasting. Niet elk gietvloer is namelijk hetzelfde, want er is sprake van onderscheid in de kunsthars die gebruikt wordt. Daarom zijn de gietvloeren van Gietvloer-Soest dan ook voor vrijwel iedere situatie geschikt en kunnen onze vloeren op maat worden gemaakt met keuze uit vele afwerkopties.

Opties voor afwerking bij Gietvloer-Soest

De opties voor afwerking variëren bij Gietvloer-Soest ten aanzien van bijvoorbeeld het kiezen van een kleur, design of kleurenpatroon, maar ook met betrekking tot de praktische uitvoering. In een werkplaats waar met vloeistoffen wordt gewerkt, is een veilige werkbare vloer van groot belang. Gietvloer-Soest biedt in dat geval de mogelijkheid om een antisliplaag aan te brengen met keuze uit verschillende gradaties. Zo leveren wij ook antistatische vloeren en kan een gietvloer bijvoorbeeld ook van een extra geluiddempende laag worden voorzien of extra hygiënisch worden uitgevoerd.

Vraag direct een offerte aan

Showroom Gietvloer-Soest op afspraak open

Wij willen iedereen in de gelegenheid stellen om op het gemak kennis te maken met het aanbod van Gietvloer-Soest. Dat is voor ons een van de redenen geweest om de showroom van Gietvloer-Soest uitsluitend op afspraak open te stellen. Je hoeft alleen maar even te bellen om een afspraak te maken. Onze adviseur kan je uitgebreide informatie en uitleg verstrekken en de mogelijkheden laten zien, zodat wij voor jou de ideale gietvloer kunnen samenstellen. Een offerte wordt altijd vrijblijvend verstrekt.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.