Gietvloer Steenbergen

Gietvloer-Steenbergen biedt u het beste van het beste op het gebied van gietvloeren. Het gaat dan niet alleen om de beste kwaliteit, maar ook om het gehele proces vanaf het samenstellen van de gietvloer voor uw huis of bedrijf in Steenbergen tot het laten aanbrengen van de naadloze vloer door ons eigen applicatieteam. U profiteert daarnaast van de scherpe prijzen die Gietvloer-Steenbergen hanteert, want de beste kwaliteit leveren, houdt bij ons niet in dat u daarvoor de hoofdprijs betaalt.

Gietvloer Alblasserdam Gietvloer Someren

Particuliere toepassingen bij Gietvloer-Steenbergen

Elk project hoe groot of klein, wordt op een unieke manier behandeld. Als u voor uw woning in Steenbergen een gietvloer wenst, dan zorgt Gietvloer-Steenbergen dat deze volledig op maat wordt gemaakt om zo geheel aan uw voorkeuren tegemoet te komen. Wij hebben voor de toepassing in woningen een speciaal soort gietvloer beschikbaar. Het soort kunststof dat hiervoor gebruikt wordt door Gietvloer-Steenbergen vormt namelijk de basis voor een flexibele, warme en stijlvolle vloer die ook nog eens praktisch is voor wat betreft de schoonmaak. Alle RAL-kleuren zijn beschikbaar om een keuze uit te maken.

Bedrijfsmatige toepassingen bij Gietvloer-Steenbergen

Gietvloer-Steenbergen is voor wat betreft gietvloeren bedrijfsmatig toe te passen een echte specialist. Wij plaatsen gietvloeren in allerlei soorten bedrijven, van werkplaatsen tot showrooms en van bakkerijen tot parkeergarages. Onze naadloze vloeren kunnen speciaal worden afgewerkt om zo aan specifieke bedrijfseisen te voldoen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor hygiënische gietvloeren of voor een vloer die een antistatische werking heeft. Ook voor bedrijfsmatige toepassingen geldt dat alle kleuren beschikbaar zijn net als een combinatie van kleuren of uitvoering in een patroon.

Vraag direct een offerte aan

Showroom van Gietvloer-Steenbergen

Wilt u met eigen ogen zien wat de mogelijkheden zijn op het gebied van gietvloer die Gietvloer-Steenbergen u te bieden heeft? In dat geval bent u van harte welkom in onze riante showroom, waar u uiteraard ook op een professioneel advies kunt rekenen. Wij ontvangen u graag op afspraak, zodat wij alle tijd voor u kunnen nemen en u de mogelijkheid krijgt op uw gemak met onze collectie kennis te maken. U kunt meteen bellen voor een afspraak met Gietvloer-Steenbergen.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.