Gietvloer Uitgeest

Wil je jouw woning in Uitgeest verfraaien met een gietvloer of jouw bedrijfspand van een praktische, sterke en stijlvolle vloer voorzien? In dat geval raden wij je aan om kennis te maken met de mogelijkheden die Gietvloer-Uitgeest te bieden heeft. Wij kunnen voor wat betreft ons brede assortiment met gietvloeren en afwerkopties aan vele wensen tegemoet komen. Je kunt bij Gietvloer-Uitgeest voor kleine en grote projecten terecht en altijd rekenen op de beste kwaliteit.

Gietvloer Anna Paulowna Gietvloer Uitgeest

Voor particuliere projecten

Particuliere projecten worden door Gietvloer-Uitgeest volledig op maat uitgevoerd, waarbij je je woonkamer of een hele verdieping van een stijlvolle gietvloer kunt laten voorzien. Je profiteert dan vele jaren van de voordelen die de gietvloer van Gietvloer-Uitgeest te bieden hebben. Die houden namelijk niet op bij het stijlvolle karakter, want er wordt ook optimaal comfort geboden net als dat het schoonmaken van de vloer bijzonder gemakkelijk doordat er geen naden zijn, waar vuil of stof zich kunnen ophopen.

Gietvloer-Uitgeest met vloeren voor bedrijven

Als je voor jouw bedrijf in Uitgeest of omstreken op zoek bent naar de ideale vloer, dan ben je bij Gietvloer-Uitgeest in ieder geval al aan het goede adres. Wij kunnen in overleg met jou en op basis van jouw wensen de perfecte naadloze bedrijfsvloer samenstellen. De opties voor afwerking zijn veelzijdig, zodat er evengoed een extra hygiënische vloer door Gietvloer-Uitgeest gerealiseerd kan worden als een antistatische of extra veilige naadloze vloer. Wij informeren je graag over alle mogelijkheden die wij jouw bedrijf te bieden hebben.

Vraag direct een offerte aan

Showroom van Gietvloer-Uitgeest

In de showroom van Gietvloer-Uitgeest kun je op je gemak kennismaken met onze brede collectie naadloze vloeren en geven wij graag uitleg over de mogelijkheden. Om iedereen evengoed van dienst te kunnen zijn, openen wij de deuren van de showroom alleen op afspraak. Je hoeft overigens alleen maar even te bellen met Gietvloer-Uitgeest om te laten weten dat je graag naar onze showroom wenst te komen.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.