Gietvloer Utrecht

In de provincie Utrecht worden talloze woningen en bedrijfsruimtes van moderne gietvloeren zien. Als je ook op zoek bent naar een schitterende gietvloer om bijvoorbeeld in jouw woonkamer te laten leggen of de slaapkamers een strakke uitstraling te geven, dan kunt je bij Gietvloer-Utrecht terecht.

Onze service van het leveren en plaatsen van gietvloeren is overigens ook van toepassing op bedrijven die in de provincie Utrecht zijn gevestigd. Wij van Gietvloer-Utrecht kunnen altijd de beste gietvloer plaatsen die aansluit op de bedrijfsomstandigheden.

Wat Gietvloer-Utrecht jou te bieden heeft

Gietvloer-Utrecht heeft je veel te bieden en zeker als het aankomt op de kwaliteit, prijs en keuzemogelijkheden ten aanzien van ons brede assortiment. Wij hebben dan ook voor ieders smaak en voor ieder budget een fraaie gietvloer beschikbaar.

Op het gebied van bedrijfsvloeren bieden wij alle gelegenheid voor een perfecte afwerking van ijzersterke gietvloeren. Antislip, antistatisch of design, jij laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat je de gewenste gietvloer in jouw bedrijf krijgt. Iedere gietvloer stellen we op maat samen waardoor we een vloer afleveren afgestemd op de eisen in jouw sector. Denk bijvoorbeeld aan HACCP of een vloer waarvoor een Verklaring Vloeistofdichte Voorziening afgegeven kan worden. Daar komt bij dat Gietvloer-Utrecht je graag een persoonlijke en gerichte service bieden.

Gietvloer-Utrecht voor ideale vloeroplossingen

Wij bieden je standaard ideale vloeroplossingen. Dat is namelijk kenmerkend aan de gietvloeren van Gietvloer-Utrecht die binnen elk bedrijf en in elk interieur zijn in te passen. Strak en naadloos worden de gietvloeren door ons aangelegd in een kleur naar keuze.

Of desgewenst met een schitterend motief, waarmee het onderscheid wordt gemaakt en er een unieke gietvloer wordt gecreëerd. We kunnen hier alle mogelijkheden gaan benoemen, maar dan ben je oneindig aan het lezen, dus nodigen we je uit om een afspraak te maken met een van onze experts en langs te komen in de showroom van Gietvloer-Utrecht waar je de gietvloeren met eigen ogen kunt bekijken.

Gietvloeren in Utrecht voor particulieren

Ben je op zoek naar een hoogwaardige vloer voor jouw nieuwbouwwoning? Of wil je de vloer in een bestaande woning renoveren of vervangen? Voor iedere ruimte in huis vind je een geschikte gietvloer, van de polyurethaan gietvloer met of zonder betonlook voor woonkamer en slaapkamer tot de waterdichte cementgebonden gietvloer die zelfs in de badkamer past. Kleurvariatie en structuur verschillen maken het mogelijk de gietvloer in Utrecht volledig op jouw interieurstijl af te stemmen. Wil je echt voor eenheid zorgen, laat de gietvloer dan doortrekken naar meerdere ruimtes, bijvoorbeeld woonkamer, hal en badkamer of toilet. Van minimalistisch tot opvallend, Gietvloer-Utrecht helpt je bij het realiseren van jouw droom interieur.

Gietvloeren in Utrecht voor bedrijven

Voor winkels en kantoorruimtes of in de industriële omgeving, in de meest uiteenlopende bedrijfsruimtes kunnen we een passende gietvloer aanleggen. Omdat industriële vloeren aan veel eisen moeten voldoen, bijvoorbeeld met betrekking tot hoge chemische en mechanische belastbaarheid, zijn ze speciaal ontwikkeld voor deze situaties. Voor garages, fabrieken of andere industriële omgevingen maken we de ideale gietvloer. Epoxyvloeren zijn onze meest populaire industrievloeren, omdat ze aan de vloeistofdichte en slijtvaste eisen voor deze sector voldoen.  De vloeren van Gietvloer-Utrecht zijn multifunctioneel en worden duurzaam geproduceerd. Natuurlijk houden de ervaren vakmensen van Gietvloer-Utrecht alle technische, praktische en wettelijke eisen die worden gesteld aan een industriële vloer nauwlettend voor u in de gaten.

Advies van expert bij Gietvloer-Utrecht

Uiteraard zijn er bij Gietvloer-Utrecht experts die graag bereid zijn om je op weg te helpen met het maken van een goede keuze voor een gietvloer. Daarom bent je van harte welkom om onze showroom op afspraak te bezoeken. Dat geeft jou en ons de gelegenheid om alle tijd en ruimte in te plannen voor een persoonlijk advies over gietvloeren in Utrecht en omgeving. In onze showroom kun je alle soorten gietvloeren in de meestgekozen kleuren en designs bekijken, naast de gietvloer samples zijn ook alle vloeren in de showroom gietvloeren.

Een offerte aanvragen kun je overigens gelijk doen bij Gietvloer-Utrecht. We maken gratis een vrijblijvende prijsberekening. Daarvoor is het aanvraagformulier voor een offerte online beschikbaar.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.