Gietvloer Valkenswaard

Als je een gietvloer in jouw bedrijfspand of woning in Valkenswaard wilt laten leggen, dan kun je bij Gietvloer-Valkenswaard terecht. Je profiteert van allerlei voordelen die wij bieden, zoals scherpe prijzen, de hoogste kwaliteit en een uitstekende service vanaf het eerste contact. Gietvloer-Valkenswaard levert en plaatst gietvloeren in woningen, winkels, werkplaatsen en in vele andere bedrijfspanden. Wij hebben namelijk voor iedereen in Valkenswaard de meest geschikte gietvloer in huis.

Gietvloer Assendelft Gietvloer Valkenswaard

Voor woningen, winkels en kantoren

Woningen, kantoren en winkels kunnen met een gietvloer van Gietvloer-Valkenswaard de basis leggen voor een interieur met een stijlvolle uitstraling. Bij alle vloersystemen die wij aanbieden, is er sprake van een naadloze vloer dat het ruimtelijke effect kracht bijzet. Bovendien is het zo dat een gietvloer van Gietvloer-Valkenswaard over dusdanige flexibele eigenschappen beschikt, dat er altijd sprake is van een hoge mate van comfort. Dat comfort blijft ook na lange tijd gebruik. Het gemakt dat je praktisch gezien ervaart bij het schoonmaken, is een extra voordeel.

Voor fabrieken, garages en werkplaatsen

In ieder bedrijf kunnen weer andere bedrijfsactiviteiten worden uitgevoerd en bij de keuze voor een nieuwe vloer dien je daar uiteraard rekening mee te houden. Gietvloer-Valkenswaard heeft in elk geval de oplossing in huis, want onze naadloze vloeren kunnen voor iedereen op een unieke manier worden afgewerkt. Onze gietvloeren kunnen mechanisch en chemisch bijvoorbeeld zwaar worden belast, maar er kan een extra eigenschap aan worden toegevoegd, zoals een antisliplaag die weer in uiteenlopende gradaties beschikbaar is.

Vraag direct een offerte aan

Gietvloer op maat van Gietvloer-Valkenswaard

Je kunt voor jouw woning of bedrijf in Valkenswaard met de keuze voor een gietvloer van Gietvloer-Valkenswaard rekenen op een voorstel op maat, waarvoor een vrijblijvende prijsopgave kan worden verstrekt. De prijsopgave kun je overigens ook online aanvragen door het offerteformulier daarvoor te gebruiken. Gietvloer-Valkenswaard biedt je echter ook de gelegenheid om op afspraak onze luxe ingerichte showroom te bezoeken om persoonlijk onze collectie te ontdekken.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.