Gietvloer Veldhoven

In Veldhoven op zoek naar een gietvloer? Voor jouw bedrijfspand of jouw woning? Gietvloer-Veldhoven is het ideale adres om voor je woning of bedrijf in Veldhoven de ideale gietvloer te plaatsen. Wij bieden je graag de beste kwaliteit in combinatie met een persoonlijke service, waarbij je altijd kunt rekenen op een naadloze vloer die volledig op de betreffende ruimte en wensen wordt afgestemd. Gietvloer-Veldhoven hanteert aantrekkelijke prijzen voor kleine en grote projecten.

Gietvloer Baarn Gietvloer Veldhoven

Comfortabele vloer

Gietvloer-Veldhoven levert en plaatst stijlvolle gietvloeren die perfect zijn voor huiselijk gebruik. Het comfort van onze naadloze vloeren voor wooninterieurs is bijzonder aangenaam vanwege het licht elastische karakter in combinatie met de omgevingstemperatuur die door het materiaal wordt overgenomen. Je kunt bij Gietvloer-Veldhoven een keuze maken uit een breed kleurenspectrum, zodat je altijd de ideale kleurkeuze kunt maken. De comfortabele vloer biedt overigens ook praktisch gemak ten aanzien van het reinigen.

Gietvloer-Veldhoven voor bedrijfspanden

Voor bedrijfspanden kan Gietvloer-Veldhoven een belangrijke rol van betekenis spelen als het gaat om vloeren. Onze gietvloeren zijn namelijk voor elk bedrijfspand geschikt doordat er vele toepassingen zijn. Wij hebben evengoed een oplossing voor fabrieken en bedrijfshallen als voor bakkerijen, showrooms, werkplaatsen, winkels, garages en werkplaatsen. Onze adviseur gaat graag met jou in gesprek om jouw wensen aan te horen en te kijken aan welke eigenschappen de door jou gewenste bedrijfsvloer moet voldoen. Je kunt indien gewenst direct online een offerte aanvragen bij Gietvloer-Veldhoven.

Vraag direct een offerte aan

Onze showroom

De showroom van Gietvloer-Veldhoven kan op afspraak worden geopend, zodat wij ruim de tijd kunnen nemen om je onze collectie te tonen en advies te geven. Je kunt telefonisch contact opnemen voor meer informatie of meteen van de gelegenheid gebruikmaken een afspraak te maken om de showroom te bezoeken. Onze gietvloeren komen aan ieders wens tegemoet en kunnen op veel verschillende manieren op een unieke wijze worden afgewerkt. Zo kun je in Veldhoven altijd een unieke en originele gietvloer laten plaatsen.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.