Gietvloer Velsen

Ben je op zoek naar een gietvloer in Velsen voor jouw woning of bedrijf? Gietvloer-Velsen is een ervaren specialist met decennia lang ervaring de verkoop en het plaatsen van gietvloeren. Wij richten ons op de bedrijfsmatige toepassingen om de ideale vloer te realiseren voor de meest uiteenlopende bedrijven, maar ook op particulieren die alle voordelen inzien van een gietvloer als basis in het wooninterieur. Gietvloer-Velsen is beschikbaar voor grote en kleine projecten in Velsen in omgeving.

Gietvloer Bakkum Gietvloer Velsen

Gietvloer-Velsen voor een stijlvolle en comfortabele basis

Gietvloer-Velsen biedt particulieren de gelegenheid om voor een stijlvolle en comfortabele basis in huis te kiezen. Onze gietvloeren zijn namelijk vanuit de basis stijlvol en comfortabel en passen binnen elk interieur. Gietvloer-Velsen biedt je daarbij de keuze uit een veelheid van kleuren die een warme, industriële, moderne, sfeervolle of strakke uitstraling creëren. Zo kun je door ons veelzijdige vloerenaanbod en ruime kleurenkeuze altijd slagen. Onze gietvloeren zijn naadloos, hygiënisch en praktisch ten aanzien van het schoonmaken.

Voor de beste vloer voor bedrijven

Elk bedrijf wil uiteraard de ideale vloer in het bedrijfspand hebben die aan bepaalde eisen voldoet. Gietvloer-Velsen kan aan vele eisen tegemoetkomen, zodat elk bedrijf ongeacht de bedrijfsactiviteit of de grootte van de ruimte bij ons terecht kan. Het applicatieteam van Gietvloer-Velsen plaatst onder meer naadloze vloeren in winkels, bakkerijen, werkplaatsen, kantoren, bedrijfshallen, showrooms, garages en fabrieken. Wij voorzien ook jouw bedrijfspand graag van de beste vloer.

Vraag direct een offerte aan

Onze showroom bezoeken

Wij bieden jou een optie om online een vrijblijvende offerte aan te vragen bij Gietvloer-Velsen door het offerteformulier in te vullen, waarna je binnen vijf werkdagen een aanbod ontvangt. Je kunt echter ook van de gelegenheid gebruikmaken om de showroom van Gietvloer-Velsen te bezoeken om de collectie te bekijken en uiteraard van een deskundig advies te worden voorzien. Je hoeft daarvoor alleen maar even te bellen om een afspraak te maken.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.