Gietvloer Venlo

Gietvloer-Venlo is het adres in Venlo en omstreken waar je altijd een gietvloer kunt vinden die perfect aansluit op het gebruik en de persoonlijke eisen die aan een vloer worden gesteld. In je woning kunnen wij in iedere gewenste ruimte een bijzonder comfortabele gietvloer plaatsen met een origineel karakter. Voor bedrijven in en rond Venlo geldt dat wij altijd de perfecte vloer in het assortiment beschikbaar hebben met als basis kunststof en met een naadloos resultaat.

Nieuwe gietvloer van Gietvloer-Venlo

Je kunt geheel op basis van jouw wensen, eisen en voorkeuren voor het realiseren van een bepaalde sfeer in je interieur een nieuwe gietvloer uitzoeken bij Gietvloer-Venlo. Indien je graag meer informatie wenst of een persoonlijk advies wilt bij het samenstellen van een gietvloer dan zijn wij daar uiteraard graag toe bereid. Persoonlijk advies verstrekken wij overigens eveneens graag aan bedrijven om de ideale bedrijfsvloer te creëren. Advies op maat kan gewenst zijn doordat er op het gebied van gietvloeren enorm veel opties beschikbaar zijn en er een ruime keuze is ten aanzien van de afwerking ervan.

Afwerking naar keuze bij Gietvloer-Venlo

De afwerking van een gietvloer kan onder meer betrekking hebben op het extra veilig maken van het vloersysteem. Zeker in bedrijven waar er sprake is kan zijn van natte omstandigheden op een vloer, is het bijvoorbeeld aan te raden om voor een gietvloer met antislipafwerking te kiezen. Wij hebben ook andere opties voor de afwerking beschikbaar, zoals een antistatische vloer of design gietvloer met een schitterend patroon of jouw eigen unieke bedrijfslogo erin verwerkt. Ten aanzien van de kleuren geldt dat er onder meer een keuze gemaakt kan worden uit de RAL-kleuren.

Foto´s gietvloeren - Gietvloer Venlo

Afspraak maken met Gietvloer-Venlo

Indien er interesse bestaat in het laten plaatsen van een nieuwe gietvloer in jouw woning of bedrijfspand dan kunt voor meer informatie contact opnemen. Je kunt ons telefonisch benaderen en desgewenst ook gelijk een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek met een van de experts van Gietvloer-Venlo. Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte is er een online aanvraagformulier beschikbaar.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.