Gietvloer Vianen

In Vianen op zoek naar een gietvloer? Dan kun je slagen bij Gietvloer-Vianen, want wij hebben niet alleen het grootste gietvloerenaanbod, maar bieden je ook de gelegenheid om voor een unieke en persoonlijke afwerking te kiezen. Gietvloer-Vianen heeft een aanbod van naadloze vloeren dat perfect is voor toepassing in woningen van particulieren en een speciaal assortiment met vloeren die weer uitstekend geschikt zijn om toe te passen in bedrijfspanden in Vianen en omstreken.

Gietvloer Vianen vloercoating en betonlook vloer

Gietvloer-Vianen voor bedrijfstoepassingen

Gietvloer-Vianen heeft voor ieder bedrijf een oplossing beschikbaar in het brede vloerenassortiment, waarbij uiteraard heel gericht die eigenschappen worden toegepast die voor jouw bedrijf in Vianen van belang is. Dat kan variëren van antislip eigenschappen tot antistatische eigenschappen, maar ook voor een extra geluiddempende vloer kun je bij Gietvloer-Vianen terecht. Ten aanzien van toepassing kleuren is er eveneens veel mogelijk bij het aanleggen van gietvloeren.

Gietvloer-Vianen voor de ideale vloer in jouw huis

Gietvloer-Vianen heeft speciaal voor woningen de ideale vloer op basis van polyurethaan beschikbaar. Dit type gietvloeren beschikt namelijk over unieke eigenschappen die de basis vormen voor comfort, praktisch gemak en een stijlvol karakter. De gietvloeren van Gietvloer-Vianen zijn aangenaam en comfortabel om meerdere redenen. In de eerste plaats is er sprake van enige flexibiliteit, zodat de vloer niet hard aanvoelt, maar licht meebeweegt. Daarnaast voelt het aangenaam doordat de omgevingstemperatuur wordt overgenomen door de vloer. Daar kan nog het stijlvolle karakter en de strakke uitstraling aan worden toegevoegd.

Vraag direct een offerte aan

Showroom bezoeken

Je kunt de showroom bezoeken van Gietvloer-Vianen als je concrete interesse hebt of als je je verder persoonlijk wenst te oriënteren. De showroom van Gietvloer-Vianen kun je op afspraak bezoeken, zodat wij alleen even verzoeken om telefonisch contact op te nemen. Dat onze showroom niet vrijblijvend zonder afspraak te bezoeken is, komt doordat wij graag iedereen ruimschoots de gelegenheid willen geven om kennis te maken met onze collectie, waarbij onze adviseur persoonlijk in gesprek kan gaan.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.