Gietvloer Vlissingen

In Vlissingen gaat de aandacht bij de keuze voor een nieuwe vloer steeds vaker uit naar een gietvloer. Dat is ook niet zo vreemd, want gietvloeren zijn modern, praktisch, naadloos, hygiënisch en op allerlei manieren af te werken, zodat je een unieke gietvloer kunt laten samenstellen. Dat doen wij graag voor je. Want wij zijn een specialist en leveren niet alleen gietvloeren met keuze uit een ruim assortiment, maar plaatsen deze ook. Bij Gietvloer Vlissingen tref je dan ook alles onder één dak. Je kunt zowel als particulier en als bedrijf bij ons terecht.

Hardheid van gietvloeren bij Gietvloer-Vlissingen

Dat wij niet alleen woningen verfraaien met onze comfortabel gietvloeren, maar ook allerlei bedrijfsruimten van de perfecte gietvloer kunnen voorzien, heeft een reden. Een reden die in de eerste plaats gevonden kan worden in het brede assortiment van Gietvloer-Vlissingen. Onze gietvloeren kunnen namelijk van verschillende soorten kunststoffen worden vervaardigd. Dat biedt jou mogelijkheden om met de hardheid ervan te variëren. Voor industrieel gebruik is het belangrijk dat de gietvloer extreem hard is, maar in woningen geeft dat niet het ideale comfort. De gietvloeren voor woningen beschikken dan ook over een beperkte hardheid. Ze kennen zelfs een licht elastische eigenschap om het comfort zo groot mogelijk te maken.

Gietvloer Vlissingen

Kleurrijk aanbod

Een gietvloer kan door Gietvloer-Vlissingen in wit of grijs worden uitgevoerd, maar wist je dat wij honderden kleuren hebben, waar je een keuze uit kunt maken? Je kunt het zo kleurrijk maken als je zelf wenst en voor een felle kleur of juist voor een hele zachte tint kiezen. Combinaties kunnen er ook gemaakt worden net als dat het bij ons mogelijk is om een motief of patroon erin te verwerken. Misschien origineel voor je bedrijfsruimte: jouw bedrijfslogo in de gietvloer.

Gratis advies

Gietvloer-Vlissingen staat je graag bij in het maken van een keuze voor een van onze gietvloeren. Je kunt bij ons dan ook op gratis advies rekenen en daarbij vrijblijvend een prijsopgave ontvangen. De prijsopgave kun je ook zonder persoonlijk advies ontvangen, door online een offerte aan te vragen.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.