Gietvloer vloerverwarming

Gietvloer vloerverwarming. Dat is een combinatie die uitstekend tot de mogelijkheden behoort. Je kunt je interieur extra luxe en comfortabel maken door voor de combinatie gietvloer en vloerverwarming te kiezen. Gietvloeren nemen van zichzelf al de omgevingswarmte aan, maar de vloerverwarming maakt het uiteraard extra aangenaam. Bovendien wordt de ruimte dan nog groter, want de radiatoren kunnen uit het interieur worden verwijderd als je voor gietvloer en vloerverwarming kiest.

is woonbeton voordelig? Gietvloer vloerverwarming

Voordelen van een  gietvloer en vloerverwarming

Er zijn verschillende voordelen van toepassing op de combinatie gietvloer en een vloerverwarming, zoals de gelijkmatige temperatuurverdeling in de ruimte. Overigens is een gietvloer niet alleen geschikt voor interieurs, maar ook voor een commerciële omgeving, zoals in een kantoor of in een winkelruimte. De gelijkmatige verdeling van de temperatuur bij vloerverwarming heeft een bijzonder efficiënt effect. De warmte stijgt bij de combinatie gietvloer vloerverwarming op naar boven en dat leidt tot een aangename warmte en tot een besparing op de energierekening.

Er zijn speciale systemen beschikbaar voor de combinatie gietvloer vloerverwarming, zoals het Eco Heat Systeem. Er wordt bij deze toepassing optimaal gebruik gemaakt van de anti allergene eigenschappen. De luchtvochtigheid in de ruimte zal bij gietvloer vloerverwarming verbeteren net als de luchtcirculatie.

Vraag direct een offerte aan

Toepassing van een gietvloer en vloerverwarming

Bij de keuze voor gietvloer in combinatie met vloerverwarming zal de vloerverwarming bij bestaande bouw kunnen worden ingeslepen. Bij nieuwbouw geldt dat de verwarming in de dekvloer kan worden verwerkt. Dat heeft als voordeel dat de ondergrond niet geëgaliseerd hoeft te worden, zoals dat na het inslijpen bij bestaande bouw wel gedaan wordt.

Je profiteert dubbel van alle voordelen als je voor gietvloer en vloerverwarming kiest. Beide mogelijkheden sluiten namelijk perfect op elkaar aan en je kunt er op een duurzame manier jarenlang comfort van ervaren.

Je mag altijd contact opnemen voor meer informatie over de mogelijkheden en toepassing van vloerverwarming. Maak meteen een afspraak voor een persoonlijke ontmoeting in onze showroom.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.