Gietvloer Waalre

Als u voor uw huis in Waalre of voor uw bedrijfspand overweegt een gietvloer aan te schaffen, dan is het belangrijk dat u daarvoor een specialist inschakelt. Gietvloer-Waalre is de specialist die u zoekt. Wij hebben decennia ervaring en bieden het meest uitgebreide assortiment met naadloze vloeren. U profiteert bij Gietvloer-Waalre van onze deskundigheid, kwaliteit, service en scherpe gietvloerprijzen. Iedere vloer wordt volledig op maat naar uw wens ontworpen en vakkundig in uw woning of bedrijfspand in Waalre gelegd door ons eigen applicatieteam.

Gietvloer Beemster Gietvloer Waalre

Gietvloer  voor een stijlvol interieur

Een vloer is in het interieur vanuit de basis beeldbepalend en heeft dan ook een grote invloed op de uitstraling in huis. De gietvloeren van Gietvloer-Waalre zorgen in de basis voor een stijlvolle uitstraling die gecombineerd wordt met een hoge mate van wooncomfort. Onze naadloze vloeren voor particulier gebruik zijn dan ook stijlvol, comfortabel en zijn beeldbepalend in uw interieur. Gietvloer-Waalre biedt een uitgebreide keuze in kleuren en brengt in uw interieur eenheid aan.

Gietvloer voor bedrijven van Gietvloer-Waalre

Een gietvloer voor uw bedrijfspand van Gietvloer-Waalre is de beste keuze die u kunt maken. U profiteert namelijk in uw bedrijf jarenlang van alle voordelen die onze naadloze vloeren te bieden hebben. Naast het esthetische effect in de vorm van een strakke naadloze vloer met een moderne uitstraling, zijn er ten aanzien van de praktische afwerking allerlei verschillende mogelijkheden beschikbaar. De gietvloeren van Gietvloer-Waalre kunnen op de meest uiteenlopende bedrijfsactiviteiten worden afgestemd. Informeer maar eens naar de mogelijkheden.

Vraag direct een offerte aan

Showroom van Gietvloer-Waalre op afspraak te bezoeken

Gietvloer-Waalre wil iedereen graag zo goed mogelijk van dienst zijn en daarom hebben wij de keuze gemaakt de showroom op afspraak open te stellen. Zo stellen wij u in de gelegenheid om op uw gemak kennis te maken met onze collectie en hebben wij alle tijd om uw wensen in kaart te brengen om een voorstel op maat te presenteren. U kunt direct een afspraak maken door even te bellen met Gietvloer-Waalre.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.