Gietvloer Wassenaar

Gietvloer Wassenaar? Als je je woning in Wassenaar of jouw bedrijfspand van een gietvloer wenst te laten voorzien, dan spreekt het voor zich dat je het beste met een specialist in zee kunt gaan. Gietvloer-Wassenaar is de specialist die jou graag van dienst is en de gelegenheid biedt om uit een ruim assortiment gietvloeren een keuze te maken. Uiteraard kun je een professioneel advies krijgen van onze expert. Wij bieden je namelijk alles onder één dak en beschikt dan ook over een eigen applicatieteam dat de gietvloer in jouw woning of bedrijfspand in Wassenaar vakkundig legt.

Gietvloer Wassenaar

Gietvloer voor particulieren van Gietvloer-Wassenaar

Gietvloer-Wassenaar maakt een onderscheid ten aanzien van gietvloeren voor particuliere toepassingen in woningen en bedrijfsmatige toepassingen, zoals voor fabrieken, bakkerijen, werkplaatsen en garages. De gietvloeren van Gietvloer-Wassenaar voor particulier gebruik zijn namelijk voorzien van eigenschappen die een grote bijdrage leveren aan het wooncomfort. Dat wooncomfort is in een parkeergarage uiteraard minder van belang. Onze naadloze vloeren zijn bovendien stijlvol, duurzaam, slijtvast en hygiënisch.

Gietvloer voor bedrijfsmatige toepassingen

Voor bedrijfsmatige toepassingen hebben we een breed scala aan naadloze vloeroplossingen beschikbaar, zodat altijd de perfecte vloer gerealiseerd kan worden voor jouw bedrijfspand in Wassenaar. Dat kan een winkel zijn, maar ook een fabriek, bakkerij, magazijn of werkplaats. Iedere vloer wordt door Gietvloer-Wassenaar afwerkt zoals je dat wenst, waarbij met verschillende praktische en technische eigenschappen rekening gehouden kan worden.

Vraag direct een offerte aan

Advies op maat

Het is altijd eenvoudig om online een offerte aan te vragen bij Gietvloer-Wassenaar, maar je kunt ook eerst nog een advies op maat krijgen. Dat kan door bijvoorbeeld naar de showroom van Gietvloer-Wassenaar te komen die op afspraak geopend wordt. Zo heeft onze expert alle tijd voor jou en kunt op de collectie op je gemak bekijken. Wij verstrekken je een advies op maat om de beste gietvloer voor jouw bedrijfspand of huis in Wassenaar te realiseren. Je kunt bij ons rekenen op een uitstekende kwaliteit van materialen en service.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.