Gietvloer Weert

Gietvloer-Weert is een specialist op het gebied van het plaatsen van gietvloeren in bedrijfspanden en in woningen. U kunt in Weert en omgeving profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring die in de loop der jaren is opgedaan. Wij weten hoe belangrijk kwaliteit is en die vindt u bij ons dan ook terug in de materialen, service en in het vakmanschap van ons applicatieteam. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer voor in uw woning of bedrijfspand dan staat Gietvloer-Weert graag voor u klaar.

Gietvloer-Weert voor de ideale gietvloer

Dat u bij ons verzekerd bent van het vinden van een ideale gietvloer komt doordat wij u een breed assortiment garanderen. Gietvloer-Weert heeft verschillende soorten kunststof als basis voor het maken van een keuze van een bepaald type gietvloer. Dat komt doordat in woningen bijvoorbeeld meer waarde wordt gehecht aan het wooncomfort in vergelijking met een vloer in werkplaatsen. Voor iedere ruimte waar weer andere eisen worden gesteld, hebben wij in de basis de perfecte gietvloer. De basis kan verder naar gelang de individuele wensen verder door Gietvloer-Weert worden afgewerkt.

Gietvloer Gorinchem - Gietvloer Weert

Opties voor afwerking

Uiteraard is de kleur belangrijk en kan er zowel door particulieren als bedrijven een grote waarde aan de juiste kleur van de gietvloer worden toegekend. Dat is ook een reden dat wij aan vele kleurwensen tegemoet kunnen komen met ons brede aanbod van gevarieerde RAL-kleuren die in meerdere tinten per kleur beschikbaar zijn. De kleurkeuze is een belangrijke optie voor de afwerking, maar er is nog meer mogelijk. Zo kunnen wij antislip gietvloeren leveren, maar kunt u onder meer ook voor een antistatische gietvloer of design gietvloer bij ons terecht.

Adviesgesprek in de showroom

U kunt op afspraak altijd de showroom van ons bezoeken om in gesprek te gaan met een van onze specialisten. Dat is uiteraard geheel vrijblijvend en ook de offerte die verstrekt wordt, heeft geen verplichtend karakter. U kunt ons telefonisch benaderen voor meer informatie, maar ook een e-mail zenden of online een prijsopgave aanvragen. Gietvloer-Weert voert zowel kleine projecten als middelgrote en grote projecten uit op het gebied van gietvloeren.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.