Gietvloer wit

Een gietvloer wit is een fantastische keuze als u kiest voor een stijlvolle, moderne en praktische vloer. Een gietvloer wit wordt steeds vaker gekozen doordat er dan optimaal van het ruimtelijke effect geprofiteerd wordt. Witte gietvloeren zijn overigens vloeren die in verschillende interieurstijlen tot hun recht komen. Bijvoorbeeld in een strakke inrichting, maar ook in een interieur dat een meer landelijke stijl kent of bijzonder stijlvol is.

Gietvloer Enkhuizen Gietvloer wit

Gietvloer onderhouden

Een gietvloer wit lijkt minder geschikt voor gezinnen met kinderen, maar dat kan tegengesproken worden. Ook een gietvloer in het wit is namelijk heel gemakkelijk te reinigen en er hoeft geen groot onderhoud gepleegd te worden. Bij het knoeien van drinken, is het natuurlijk wel aan te raden om de vochtplek direct schoon te maken, maar dat is bij ieder type vloer het geval. Bovendien is onze gietvloer wit slijtvast en duurzaam, zodat er vele jaren plezier aan kan worden beleefd.

Gietvloer wit met keuze uit wittinten

De ene gietvloer wit is de andere niet, want de keuze voor een bepaalde wittint geeft net even een andere uitstraling. Graag laten wij u kennismaken met de verschillende beschikbare wittinten om u de perfecte keuze te kunnen laten maken. De wittinten zijn namelijk in meerdere varianten beschikbaar en aangezien het een keuze betreft voor een vloer die jarenlang meegaat, is het zeker aan te raden om meerdere opties met elkaar te vergelijken.

Vraag direct een offerte aan

Gratis advies gietvloer wit

U kunt bij ons altijd terecht voor gratis advies over de door u gewenste gietvloer wit. Om u persoonlijk te ontmoeten, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen, zodat er een afspraak kan worden gepland voor een bezoek aan onze showroom. U krijgt dan meteen ook de gelegenheid om de verschillende wittinten te bekijken en kunt desgewenst direct een keuze maken voor de ideale gietvloer wit. Of vraagt u liever gelijk een offerte voor een gietvloer wit aan? Ook dat is mogelijk en kunt u nu meteen online regelen.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.