Gietvloer wit

Een gietvloer wit is een fantastische keuze als je kiest voor een stijlvolle, moderne en praktische vloer. Men kiest steeds vaker een gietvloer wit doordat er dan optimaal ruimtelijke effect ontstaat. Witte gietvloeren zijn overigens vloeren die in verschillende interieurstijlen tot hun recht komen. Bijvoorbeeld in een strakke inrichting, maar ook in een interieur dat een meer landelijke stijl kent of bijzonder stijlvol is.

Gietvloer Enkhuizen Gietvloer wit

Gietvloer onderhouden

Een gietvloer wit lijkt minder geschikt voor gezinnen met kinderen, maar dat kan tegengesproken worden. Ook een gietvloer in het wit is namelijk heel gemakkelijk te reinigen en je hoeft geen groot onderhoud te plegen. Bij het knoeien van drinken, is het natuurlijk wel aan te raden om de vochtplek direct schoon te maken, maar dat is bij ieder type vloer het geval. Bovendien is onze gietvloer wit slijtvast en duurzaam, zodat je er vele jaren plezier aan kunt beleven.

Gietvloer wit met keuze uit wittinten

De ene gietvloer wit is de andere niet, want de keuze voor een bepaalde wittint geeft net even een andere uitstraling. Graag laten wij je kennismaken met de verschillende beschikbare wittinten om je de perfecte keuze te kunnen laten maken. De wittinten zijn namelijk in meerdere varianten beschikbaar en aangezien het een keuze betreft voor een vloer die jarenlang meegaat, is het zeker aan te raden om meerdere opties met elkaar te vergelijken.

Vraag direct een offerte aan

Gratis advies gietvloer wit

Je kunt bij ons altijd terecht voor gratis advies over de door jou gewenste gietvloer wit. Om je persoonlijk te ontmoeten, nodigen wij je uit om contact met ons op te nemen, zodat er een afspraak kan worden gepland voor een bezoek aan onze showroom. Je krijgt dan meteen ook de gelegenheid om de verschillende wittinten te bekijken en kunt desgewenst direct een keuze maken voor de ideale gietvloer wit. Of vraag je liever gelijk een offerte voor een gietvloer wit aan? Ook dat is mogelijk en kun je nu meteen online regelen.

Plaats een reactie