Gietvloer betonlook: naadloze betonlook vloer met industriële uitstraling

Ook op zoek naar een gietvloer in Woerden? Gietvloer Woerden is je dan graag van dienst met een persoonlijke service en een breed aanbod van gietvloeren. Ons assortiment maakt het mogelijk om iedere gietvloer naar wens te realiseren.

Je kunt jouw woonwensen vervullen of in je bedrijfsruimte in Woerden die gietvloer laten plaatsen die aan alle eisen voldoet. Bovendien kun je bij ons uit honderden kleuren een kleur kiezen of twee kleuren. Of laat je gietvloer nog decoratiever maken met een patroon, motief of bedrijfslogo.

Klantgerichte service bij Gietvloer-Woerden

Gietvloer-Woerden vindt het vanzelfsprekend om een klantgerichte service te bieden. Jij bent namelijk de klant die een nieuwe gietvloer wenst en wij willen graag jouw wensen concreet vertalen in een unieke gietvloer.

De klantgerichte service maakt standaard onderdeel uit van onze diensten, waarbij onze persoonlijke benadering een stevige basis legt voor het vervolg. Je mag van ons dan ook deskundig advies verwachten dat op jouw situatie is toegespitst. Iedere situatie vereist namelijk weer een gietvloer met andere eigenschappen en daar spelen wij met onze klantgerichte benadering graag op in.

Unieke opties voor afwerking van de gietvloer

Er is op het gebied van kleur veel mogelijk bij ons, maar alleen een kleur kiezen is niet altijd genoeg. Je hebt misschien wel hele specifieke wensen of wellicht worden er zeer strenge eisen aan jouw nieuwe bedrijfsvloer gesteld. Bijvoorbeeld op het gebied van hygiëne of veiligheid. Wij hebben voor allerlei eisen de beste oplossing beschikbaar en kunnen onder meer antistatische en antislip gietvloeren leveren die aan de hoogste hygiëne-eisen voldoen.

Beleef onze gietvloeren

Wij kunnen je hier op onze site slechts een indruk geven van de mogelijkheden, maar bieden je daarnaast ook een totaalervaring aan in onze showroom. Je kunt bij Gietvloer-Woerden persoonlijk onze gietvloeren beleven. Uiteraard kun je daar een adviesgesprek op laten volgen met een van onze experts.

Voor het bezoeken van onze showroom kun je contact opnemen om een afspraak te maken. Inzicht in de kosten kun je ook krijgen door bijvoorbeeld nu online een offerte aan te vragen bij Gietvloer-Woerden.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.