Gietvloer betonlook: naadloze betonlook vloer met industriële uitstraling

Ben je van plan een gietvloer in jouw woning of bedrijfspand in Zoetermeer te laten plaatsen? Dat is dan een uitstekende keuze, want gietvloeren zijn trendy, naadloos, slijtvast en aan te passen aan ieder gewenst gebruik. Dat is tenminste het geval als je in Zoetermeer gebruikmaakt van de mogelijkheden die Gietvloer-Zoetermeer te bieden heeft. Je kunt bij ons rekenen op een breed assortiment, aantrekkelijke prijzen, persoonlijke service en op kwaliteit.

Gietvloer-Zoetermeer voor gietvloeren in iedere kleur

De kleurkeuze is bij het kopen van een nieuwe vloer voor jouw woning in Zoetermeer uiteraard belangrijk. Zeker als je een gietvloer aanschaft bij Gietvloer-Zoetermeer, want dan ben jij verzekerd van een lange levensduur. Je kunt uit honderden licht, donkere en talloze kleurtinten bij ons een keuze maken. Wit en grijs zijn overigens ook populair om een gietvloer in uit te voeren. Dat geeft een modern en strak karakter. Voor bedrijven geldt uiteraard ook dat de kleurkeuze belangrijk is. Bovendien bieden wij nog tal van andere opties met betrekking tot de afwerking op functioneel niveau.

Afwerking op functioneel niveau

De afwerking op functioneel niveau kan extra belangrijk zijn en zeker voor bedrijven waar sprake is van specifieke bedrijfsomstandigheden. Bij Gietvloer-Zoetermeer zijn er talloze opties beschikbaar om bijvoorbeeld de werkvloer extra veilig te maken. Onze vloeren zijn bijzonder hygiënisch en kunnen extra hygiënisch worden afgewerkt om bijvoorbeeld aan HACP-normen te voldoen. Verder kun je ook bij Gietvloer-Zoetermeer terecht voor een antistatische gietvloer. Neem bij interesse vooral contact op om een gedegen advies te krijgen over een nieuwe gietvloer voor je bedrijfspand of woning in Zoetermeer.

Vrijblijvend advies over gietvloeren

Onze specialisten verstrekken je graag een gedegen advies over de beste gietvloer die op jouw wensen wordt afgestemd. Gietvloer-Zoetermeer beschikt over een grote showroom, waar onze adviseur je vrijblijvend voorziet van een advies. Het is eveneens vrijblijvend om een offerte aan te vragen. Vul dan het online aanvraagformulier zo volledig mogelijk in en wij geven een prijsopgave op maat.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.