Gietvloer Zuidplas

Gietvloer-Zuidplas is de leverancier in gietvloeren. Wij laten de door jou gekozen naadloze vloer door het eigen applicatieteam aanbrengen in jouw woning of bedrijf in Zuidplas of omgeving. Onze gietvloeren zijn voor vele toepassingen geschikt. Gietvloeren variëren ten aanzien van particulier en industrieel gebruik op het gebied van specifieke eigenschappen. Wij bieden naadloze vloersystemen van de hoogste kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen. Je kunt bij ons rekenen op een deskundig advies en een gietvloer op maat voor je woning of bedrijf in Zuidplas.

Gietvloer Zuidplas tips indutrieel interieur

Strakke vloer

Gietvloer-Zuidplas kan in jouw woning in Zuidplas of omgeving een perfecte strakke gietvloer aanbrengen. Het strakke effect komt uiteraard tot stand doordat er sprake is van een naadloze vloer die gegoten wordt aangebracht. Het spreekt dan ook voor zich dat een strakke gietvloer uitstekend past binnen een modern en trendy interieur. Het comfort is overigens uitstekend te noemen, want de vloer is veerkrachtig en voelt warm aan. Bij Gietvloer-Zuidplas kies je de kleur die jij wenst en kun je ook voor een gietvloer kiezen die aansluit bij een klassieke of romantische stijl.

Industriële en zakelijke vloeren van Gietvloer-Zuidplas

Een vloer in een fabriekshal die tegen chemische en mechanische belasting bestand moet zijn, zal uiteraard over andere eigenschappen moeten beschikken. Zeker  in vergelijking met een gietvloer die in een woning door Gietvloer-Zuidplas wordt aangebracht. In ons assortiment hebben wij zowel gietvloeren voor industriële toepassingen beschikbaar, zoals voor werkplaatsen en garages als voor een meer zakelijke omgeving, zoals voor winkels, kantoren en showrooms. Bedrijven in allerlei branches kunnen bij Gietvloer-Zuidplas terecht voor het op maat laten samenstellen van de ideale vloer.

Vraag direct een offerte aan

Voor deskundig advies

Gietvloer-Zuidplas stelt voor iedere particulier en voor ieder bedrijf in Zuidplas een gietvloer op maat samen. Het is om die reden uiteraard van belang dat je jouw wensen kenbaar maakt. Dat kan door een afspraak te maken met onze adviseur die een deskundig advies kan geven in de showroom van Gietvloer-Zuidplas. Je kunt overigens altijd vrijblijvend een offerte ontvangen.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.