Goedkope betonvloer

Een goedkope betonvloer maakt dat een fraaie vloerafwerking in het interieur voor een grote doelgroep binnen handbereik ligt. Bij een goedkope betonvloer dient er op het gebied van woontrends uiteraard niet gedacht te worden aan het storten van een laag beton, want er is sprake van een hoogwaardig vloersysteem dat perfect past binnen de meest uiteenlopen interieurstijlen. Er zijn uiteraard diverse zaken waarmee rekening gehouden moet worden, maar doorgaans kan er in ieder interieur probleemloos een goedkope betonvloer in kunststoflagen worden aangebracht.

Gietvloer Landgraaf - Goedkope betonvloer

Ruime kleurkeuze

Indien duidelijk is geworden dat een goedkope betonvloer een van de toepassingen van een gietvloer is, dan zijn ook meteen alle voordelen bekend. Bij een goedkope betonvloer is er bijvoorbeeld sprake van een ruime kleurkeuze. Als je grijs te saai vindt als kleur voor een betonvloer, dan kun je rustig voor een meer opvallende kleur kiezen. Het effect van de kleurschakering is het meest opvallende kenmerk en komt ongeacht de kleurkeuze terug in een betonvloer.

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een dieprode kleur die als basis dient voor de betonvloer. In dat geval zal er bij de applicatie een mix van twee tinten toegepast worden, waardoor de bijzondere kleurschakering in het resultaat te zien zal zijn.

Het natuurlijke effect is bij iedere kleur dan ook aanwezig, ook als er voor grijs of wit wordt gekozen. De uitstraling van de betonvloer is een van de bijzondere eigenschappen, maar wist je dat de ondergrond ook bijzonder aangenaam voelt als je erover loopt? Het schoonmaken van een betonvloer is gemakkelijker dan bij andere vloertypen. Dat komt doordat er geen naden zijn waar zich stof in kan ophopen.

Offerte voor een goedkope betonvloer

Je bent nu waarschijnlijk nieuwsgierig geworden naar de prijs van een betonvloer. Er is een manier om daarachter te komen en dat is door online een offerteaanvraag in te dienen. Overigens kun je ook eerst telefonisch om meer informatie vragen of een afspraak maken voor een persoonlijke ontmoeting.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Plaats een reactie