Gietvloer in een kindvriendelijk huishouden

Je huis is een plek waar je woont en leeft. Als je een beetje stijl en smaak hebt, ziet je woning er dan ook geweldig uit. Vaak verandert er veel als je kinderen krijgt. Je moet aanpassingen doen zodat je inrichting ook geschikt is voor je kinderen. Maar hoe creëer je een kindvriendelijk huishouden wat tegelijk ook mooi en stijlvol blijft? Onze tip is eenvoudig. Kies voor een gietvloer. Deze is stijlvol en past tegelijk in een kindvriendelijk huishouden.

Makkelijk in onderhoud

Zelfs als je geen kinderen hebt, kun je er wat bij voorstellen. Kinderen kunnen de boel snel vuil maken. Soms gaat er wat om. Soms komen er kinderen met vieze laarzen binnen. Het is dan fijn om te weten dat dit allemaal makkelijk schoon te maken is. Een gietvloer is vloeistofdicht. Een beker ranja op de grond is dus in principe geen groot probleem. Ook kan de vloer dus makkelijk schoongemaakt worden. Hiervoor heb je alleen een beetje lauwwarm water nodig. Ideaal voor een kindvriendelijk huishouden.

Gietvloer Hendrik-Ido-Ambacht - Kosten gietvloer per m2 - kindvriendelijk huishouden

Aangenaam op de grond

Of je kind nog peuter is of al wat ouder, kinderen zijn vaak in contact met de grond. Als ze leren lopen of kruipen is dat logisch. Maar ook oudere kinderen spelen vaak op de grond. In dat geval is het fijn om te weten dat de vloer naast hygiënisch ook heel aangenaam aanvoelt. Een gietvloer is namelijk gemaakt van licht elastisch kunsthars. Ondanks de gelijkenis met een klassieke betonnen vloer voelt het materiaal verre van hard. Mocht je een gietvloer combineren met vloerverwarming dan ervaren jij en je kinderen helemaal het toppunt van comfort.

Kidsproof

Heb je kinderen, dan weet je al gauw dat je inrichting tegen een stootje moet kunnen. Kinderen van onder de drie weten vaak nog niet zo goed wat breekbaar is en wat niet. Oudere kinderen kunnen soms zo opgaan in het spelen dat ze vergeten dat dingen soms ook kunnen breken. En dan heb je natuurlijk nog het vele speelgoed. Metalen treinen, poppenwagens, houten blokken en speelgoedauto`s. Deze dingen kunnen een vloer soms veel belasten. Een gietvloer is wat dat betreft kidsproof. Ondanks het lichte materiaal is de vloer oersterk. Natuurlijk moet je opletten dat je kinderen niet met scherpe uitsteeksels de vloer beschadigen. Maar over het algemeen kan een gietvloer goed tegen een stootje.

Tijdloos design voor een kindvriendelijk huishouden

Een kindvriendelijk huishouden hoeft niet te betekenen dat je concessies moet doen op het gebied van design en stijl. Het oog wil immers ook wat. Met een gietvloer kun je veel kanten op. Zo kun je deze vloer met uiteenlopende stijlen combineren. Fijn voor jezelf en voor je woonkamer. Als je voor een gietvloer in de kinderkamer kiest, heeft dat ook zijn voordelen. Je zult namelijk zien dat de kindertijd voorbij vliegt. Voor je het weet verander je de peuterkamer in een tienerhok. Met een gietvloer heb je een mooie basis waar vanuit je makkelijk kunt combineren en veranderen.

Meer weten?

Wil je meer weten over een gietvloer in een kindvriendelijk huishouden of wil je advies? Neem dan contact met ons op. Ook kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo heb je meteen een beeld van het kostenplaatje.