Logo in een gietvloer betonlook

Heb je een eigen bedrijf? Dan ben je vast al bekend met de gietvloer betonlook. Een prachtige designvloer die heel veel verschillende toepassingen kent. Zo kun je een gietvloer betonlook in je showroom of garage laten aanbrengen, maar ook in je winkel of kantoor is een gietvloer betonlook geschikt. De praktische voordelen van een gietvloer betonlook zijn niet de enige reden waarom deze zo populair is. Een gietvloer betonlook heeft namelijk enorm veel uitstraling. Maar wist je dat je ook een logo in een gietvloer betonlook kan laten aanbrengen? Een gietvloer betonlook met je eigen logo, voor uitstraling en professionaliteit!

Voordelen gietvloer betonlook

Een gietvloer betonlook is een vloer die onmiddelijk cachet geeft aan je bedrijfspand. De strakke looks maken je ruimtes groter. Bovendien kun je een gietvloer met uiteenlopende interieurstijlen combineren. Zo kun je je ontvangsthal makkelijk veranderen in een office. Daarnaast is een gietvloer betonlook ook erg praktisch. Je kunt een gietvloer makkelijk schoonhouden en deze gaat jaren mee. Heb je te maken met speciale veiligheidsmaatregelen of wil je extra geluiddemping? Je kunt makkelijk diverse extra opties toevoegen zoals een antisliplaag of een geluiddempende laag. Mogelijkheden te over!

Voordelen logo in een gietvloer betonlook

Jouw bedrijfspand is je visitekaartje. Wanneer er klanten langskomen of je ontvangt collega-ondernemers, dan wil je dat alles er goed uitziet. Het beste is om je bedrijfspand in dezelfde kleuren als je huisstijl te realiseren. Dit zorgt voor herkenning en professionaliteit. Niet alleen voor klanten, maar ook voor je medewerkers zorgt dit voor een vertrouwd gevoel. Met een logo in een gietvloer betonlook versterk je deze elementen. Een logo in een gietvloer betonlook zorgt voor samenhang en je verspreidt zo een duidelijke boodschap. Het is een bijzondere blikvanger die keer op keer de aandacht trekt van klanten. Laat zien waar je voor staat en laat de missie van je bedrijf terugkomen in je vloer!

logo in een gietvloer betonlook

Schakel een specialist in

Jouw bedrijf in de schijnwerpers zetten? Je logo in een gietvloer betonlook laten aanbrengen is een geweldige manier! Wil je ook zo’n unieke blikvanger? Schakel dan altijd een vakman in. Een logo aanbrengen in een gietvloer vraagt jarenlange ervaring en vakmanschap. Bovendien kijken de specialisten van Gietvloerbetonlook.nl uitgebreid naar jouw wensen. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat jouw logo perfect in je gietvloer betonlook wordt aangebracht.

Welke gietvloer betonlook is geschikt?

Voor een logo in een gietvloer betonlook kun je het beste kiezen voor een PU gietvloer. Een PU gietvloer is een gietvloer betonlook op basis van Polyurethaan. Dit materiaal is licht flexibel en daarom heel comfortabel. Vandaar dat de PU gietvloer betonlook vaak wordt toegepast in kantoren en winkelruimtes.

Meer weten?

Wil je meer informatie over een logo in een gietvloer betonlook? Wij helpen je graag en denken graag met je mee. Neem hier contact met ons op. Liever eerst een offerte aanvragen? Dat kan online en is geheel vrijblijvend. Binnen enkele werkdagen ontvang je van ons een persoonlijke prijsopgave.

Ook interessant: