Microcement aanleggen

Microcement is anders dan een traditioneel gietvloer, maar kent wel een aantal overeenkomsten. Zo word het microcement ook naadloos aangelegd en zijn de eigenschappen, zoals duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid op beide vloersystemen van toepassing. Microcement is echter wel anders qua uitstraling, want het natuurlijke materiaal vormt de basis voor een tot stand laten komen van een levendig effect. De uitstraling varieert verder afhankelijk van de gekozen kleur, zodat je daarmee rekening kunt houden. Gietvloerbetonlook.nl informeert je graag verder over de kenmerken en toepassingen van microcement aanleggen.

Microcement in vele variaties

Bij microcement aanleggen komt al snel het beeld van beton naar voren en die uitstraling kan ook zeker nagestreefd worden. Bijvoorbeeld als de vloer grijs wordt. Indien de sfeer van microcement moet aansluiten bij een landelijk interieur, dan kun je voor natureltinten kiezen en ook voor het creëren van een strakke stijl of juist een warme kleur is microcement in de perfecte kleur beschikbaar. Laat je verrassen door het kleurenpalet dat wij je kunnen tonen als jouw voorkeur uitgaat naar een vloer van microcement. Gegarandeerd dat er een kleur beschikbaar is die aan jouw wensen voldoet.

Microcement aanleggen en de ondergrond

De ondergrond speelt uiteraard een rol bij het aanbrengen van microcement, maar in principe kan het op alle typen worden toegepast. Enige voorwaarde is wel dat de vloer niet werkt en uiteraard over voldoende draagkracht beschikt. De laagdikte van microcement beperkt zich maar tot enkele millimeters, zodat er geen aanpassingen in het interieur gedaan hoeven te worden, zoals het aanpassen van de hoogte van bijvoorbeeld een deur.

Microcement van Gietvloerbetonlook.nl

Kwaliteit is zeker belangrijk bij de keuze voor microcement aanleggen, maar dat geldt evengoed voor de vakmensen die de vloer aanbrengen. Bij Gietvloerbetonlook.nl ben je verzekerd van vakmanschap. Bovendien streven wij een klantgerichte service en persoonlijke benadering na. Wij nodigen je dan ook graag uit om een afspraak te maken voor een dag en tijd waarop je naar onze showroom komt.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.