Een mooie designvloer voor uw woning of bedrijf met woonbeton

Een mooie designvloer voor uw woning of bedrijf met woonbeton? Gietvloeren en woonbeton hebben erg veel van elkaar weg. Veel mensen kunnen moeilijk een onderscheid maken tussen deze beide. Toch zijn er duidelijke verschillen. Het verschil is dat woonbeton een cementgebonden vloer is en een gietvloer is een synthetische samensmelting van verschillende componenten. Ook heeft een woonbeton vloer dikkere lagen dan een gietvloer. Daardoor is woonbeton een sterkere vloer dan een gietvloer. Door de dikte van de vloer wordt het ook makkelijker om vloerverwarming in de vloer te verwerken.

Een mooie designvloer voor uw woning of bedrijf met woonbeton

Een mooie designvloer voor uw woning of bedrijf met woonbeton

Voordelen van woonbeton

Naast de voorgaande voordelen zitten er nog een aantal voordelen aan het kiezen voor woonbeton. Zo is woonbeton een mooie designvloer voor in huis of op het kantoor. De vloer is in vrijwel alle kleuren beschikbaar en deze is op maat te maken.

Geef kleur aan uw interieur

Deze mooie vloer kan eenvoudig mooi worden gehouden, doordat deze ontzettend onderhoudsvriendelijk is. De vloer is naadloos en waterdicht, waardoor het makkelijk is om de vloer schoon te maken met water en een dweil. Ook is woonbeton erg sterk, zodat er zonder problemen zware voorwerpen op geplaatst kunnen worden