Pandomo vloer

Een Pandomo vloer kent een industrieel karakter en dat wordt gecombineerd met een naadloos design, comfort en praktisch gemak. Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer consumenten de keuze maken voor het laten leggen van deze vloer in de woning. Een Pandomo vloer past perfect in allerlei interieurs en kan ook een geweldige uitkomst zijn voor onder meer winkels en kantoren die een moderne uitstraling ambiëren.

Wat is een Pandomo vloer

Als je wel eens van andere van een Pandomo vloer hebt gehoord of het resultaat hebt zien liggen, dan is het handig om te weten wat deze vloer nu eigenlijk is. Zeker als je belangstelling is gewekt en je zelf overweegt om een dergelijk vloersysteem te laten plaatsen. Een Pandomo vloer bestaat uit een samenstelling van cement en wordt dan ook wel een cementgebonden design vloer genoemd. Juist door het natuurlijke materiaal straalt de industriële look warmt en sfeer uit en is er geen sprake van een kil uiterlijk.

Een Pandomo vloer bestaat zoals gezegd uit speciaal cement, maar is niet te vergelijken met het echte beton dat bijvoorbeeld als basisondergrond zonder afwerking gelegd wordt. Dit vloersysteem wordt namelijk in meerdere slijpgangen gepolijst en daarna op een unieke manier afgewerkt. Door de bijzondere afwerking ontstaat er een zijdeglanzen uitstraling en is er sprake van een naadloze vloer.


Foto´s gietvloeren - Gietvloer Venlo - Pandomo vloer

In vele kleuren leverbaar

Een Pandomo vloer kan in vele kleuren worden gelegd, variërend van het natuurlijke betongrijs tot modern wit en van diep blauw tot warm oranje. Ook grasgroen, taupe en diep rood zijn kleuren waar je een keuze uit kunt maken bij de voorkeur voor een vloer. Ten opzichte van de kleuren kunnen de mogelijkheden voor een cementgebonden vloer haast onbeperkt worden genoemd. Dat biedt jou het voordeel dat altijd de juiste sfeer gecreëerd kan worden. Zo ontstaat er door het vloeiend aanbrengen een levendig karakter.

Voor kleine en grote oppervlakken

Een van de andere vele voordelen van een Pandomo vloer is dat dit systeem zowel geschikt is voor kleine als voor grote oppervlakken. Iedere ruimte kan voorzien worden van dit vloersysteem, of de oppervlakte nu vijf vierkante meter bedraagt of dat de ruimte duizenden vierkante meters beslaat.

Meer weten over de unieke eigenschappen van een Pandomo vloer? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen of zonder verplichtingen een offerte aanvragen.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Plaats een reactie