Prijzen gietvloer

De prijzen gietvloer zijn doorgaans lang niet zo hoog als menigeen denkt. Het kan zelfs een hele voordelige oplossing zijn om voor een gietvloer te kiezen als er een groot oppervlak van een nieuw vloersysteem moet worden voorzien. Zowel voor particulieren als voor bedrijven geldt dat wij aantrekkelijke prijzen gietvloer hanteren. Je kunt bij ons online een offerte aanvragen of eerst onze showroom bezoeken en persoonlijk in gesprek gaan met onze adviseur, zodat we al jouw wensen meenemen.

Gietvloer expertise | Prijzen gietvloer

Factoren die de prijzen gietvloer bepalen

Er is niet slechts één factor die de basis vormt voor de prijzen gietvloer. Dat komt doordat er diverse factoren daar invloed op hebben. Bijvoorbeeld het soort kunsthars dat gebruikt worden, zoals polyurethaan of epoxy, maar ook de grootte van de ruimte. Het oppervlak is uiteraard van invloed op de prijs, maar in tegenstelling tot vele andere soorten vloeren geldt voor de prijzen gietvloer dat deze ook afhankelijk zijn van het aantal vierkante meters. Het is gemiddeld per vierkante meter bijvoorbeeld voordeliger om een gietvloer op een oppervlak van 100 m2 aan te leggen in vergelijking met een oppervlak van 15 m2.

Speciale opties en de prijzen gietvloer

Je kunt altijd gebruik maken van de mogelijkheden om de gietvloer geheel naar eigen wens samen te stellen. Daarbij bieden we ook speciale opties aan. Daarbij kun je onder meer denken aan het aanbrengen van een extra geluiddempende laag of een antisliplaag, waarvoor weer diverse gradaties beschikbaar zijn om een keuze uit te maken. Indien je voor een of meerdere speciale opties kiest, zal dat eveneens van invloed zijn op de prijzen gietvloer.

Meer informatie over prijzen gietvloer?

Je kunt altijd meer informatie vragen over de prijzen gietvloer die wij hanteren en daarbij een prijsvoorstel op maat krijgen voorgelegd. Of maak een voor een gesprek met onze adviseur, we nodigen je uit om onze showroom te bezoeken. Het online aanvragen van een offerte is echter ook een optie, waar je vrijblijvend gebruik van kunt maken.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.