PU gietvloer prijs

De PU gietvloer prijs komt op basis van meerdere factoren tot stand, zoals op grond van het aantal vierkante meters van de te plaatsen vloer. De PU gietvloer prijs is per m2 in verhouding tot een epoxyvloer overigens net iets hoger gelegen. Dat komt doordat een polyurethaan gietvloer over andere eigenschappen beschikt, zoals extra comfort en elasticiteit. Om deze reden wordt een PU gietvloer dan ook vaak in woningen gelegd, waar hogere eisen gesteld worden aan comfort in vergelijking tot een fabriekshal.

PU gietvloer prijs per m2

De PU gietvloer prijs wordt per m2 goedkoper indien het totale oppervlak toeneemt. Dat is een principe dat voor alle soorten gietvloeren geldt en betekent dat met een lagere PU gietvloer prijs ook winkels en kantoren die een groot oppervlak hebben van onze gietvloeren kunnen profiteren. Natuurlijk hangt de uiteindelijke PU gietvloer prijs niet alleen af van het aantal vierkante meters, want ook voorkeuren voor een speciale afwerking kunnen daarop invloed hebben.

Gietvloer Zeevang - materialen bij een gietvloer | PU gietvloer prijs

Voordelige PU gietvloer prijs

Bij ons ben je er in elk geval van verzekerd dat je een voordelige PU gietvloer prijs krijgt voorgelegd, waarbij de vloer geheel op basis van jouw wensen gerealiseerd zal worden. Wij zorgen met een efficiënte bedrijfsvoering ervoor dat iedereen voordeel heeft van onze lage prijzen voor polyurethaan gietvloeren. Je kunt zelf ontdekken hoe voordelig wij zijn door vrijblijvend een offerte aan te vragen. Er is daarvoor een aanvraagformulier beschikbaar dat je online kunt invullen.

Informatie over PU gietvloer prijs

Niet iedereen geeft de voorkeur aan het aanvragen van een online offerte. Als je liever ook eerst een gesprek voert over de mogelijkheden en opties die wij te bieden hebben, dan verzoeken wij je contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de PU gietvloer prijs en alle mogelijkheden. Je kunt onze showroom eveneens bezoeken. Ook daarvoor verzoeken wij je wel even een afspraak te maken, zodat onze adviseur in de gelegenheid is om alle tijd voor een gesprek in te plannen.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Plaats een reactie