Een scheuroverbruggende en geluidsreducerende gietvloer

Wist je dat je ook bij gietvloerbetonlook.nl terecht kunt voor een scheuroverbruggende en geluidsreducerende gietvloer? Het is onze PU Gietvloer Green Line Rubber Comfort. Dit type gietvloer is vooral erg geschikt voor in appartementen omdat de vloer eventueel geluidsoverlast reduceert.

Geen scheuren in de vloer

De PU Gietvloer Green Line Rubber Comfort is een gietvloer waarbij we als één van de gietvloer lagen een rubber comfort systeem plaatsen. Dit rubber comfort systeem zorgt ervoor dat alle scheuren worden overbrugd. Hierdoor zal je geen last krijgen van scheuren in de gietvloer en zijn er ook geen scheuren van de ondervloer te zien in het eindresultaat.

Geluidsreductie

Het andere grote voordeel van een rubber comfort systeem is dat het doorslaggeluid tot wel <15db reduceert. Dit is vooral erg waardevol als je in een appartementencomplex woont, want in steeds meer appartementencomplexen ben je verplicht om een geluidscertificatie van de vloer aan te tonen. Wanneer je door ons een PU Gietvloer Green Line Rubber Comfort laat aanbrengen geven we een geluidscertificatie af.

Extra comfort

Er is nog een voordeel van een PU Gietvloer Green Line Rubber Comfort, de vloer is namelijk nog comfortabeler dan een standaard PU gietvloer Green Line. Een derde reden om voor een PU Gietvloer Green Line Rubber Comfort te kiezen.

Waarom kiezen voor een gietvloer?

Een PU Gietvloer Green Line Rubber Comfort is een geweldige vloer om de bovenstaande redenen. Maar er zijn nog meer redenen om voor een gietvloer te kiezen. Zo is een gietvloer een schitterende vloer en kiezen veel mensen voor een gietvloer omdat ze het naadloze effect erg mooi vinden. Ook is een gietvloer in verschillende kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar waardoor de vloer precies aan jouw wensen kan voldoen.

Naast de mooie uitstraling van de vloer is de vloer ook erg handig. Omdat de vloer volledig naadloos is, is de vloer er hygiënisch en makkelijk schoon te maken. Daarnaast is het een sterke vloer waar je jaren van kan genieten. Ook is een gietvloer een flexibele en dunne vloer waardoor de vloer erg goed te combineren is met vloerverwarming.

Vraag een offerte aan voor een geluidsreducerende gietvloer

Heb je interesse in een PU Gietvloer Green Line Rubber Comfort? Vraag dan online een offerte aan. Wij reageren binnen enkele werkdagen met een op maat gemaakte offerte.

Bron afbeelding: Pinterest

Ook interessant: