Structuur aanbrengen in woonbeton

Structuur aanbrengen in woonbeton

Gietvloeren, zoals woonbeton, staan over het algemeen bekend om hun strakke, egale afwerking. Die uitstraling zorgt ervoor dat de vloeren kunnen worden toegepast in vrijwel ieder interieur, van modern tot industrieel. Maar wist u dat u de structuur in woonbeton zelf kunt bepalen? U bepaalt zelf de levendigheid van de vloer en dus hoe de uiteindelijke uitstraling er uit komt te zien. Zo kunt zelf bepale hoe we de structuur aanbrengen in woonbeton:

Structuur aanbrengen in woonbeton

Handmatig proces

De aanleg van het woonbeton begint met het voorbereiden van de ondervloer, het aanbrengen van de primer en de schraplaag. De volgende stap is het aanleggen van de vloer. Deze stap in het proces wordt volledig met de hand uitgevoerd en kan dus ook volledig naar uw smaak worden beïnvloed. Als u de levendigheid in uw woonbeton zelf wilt bepalen, raden we u dan ook aan bij deze stap in het proces aanwezig te zijn.

Bepaal zelf de levendigheid van uw woonbeton

Voordat we met de aanleg van uw woonbeton aan de slag gaan, bekijken we samen diverse voorbeelden van andere vloeren in woonbeton. Aan de hand van deze voorbeelden kunt u zelf bepalen wat u wel en niet mooi vindt en in welke mate u de levendigheid in uw vloer terug wilt laten komen. Op basis van uw wensen weten onze specialisten hoe ze uw woonbeton vervolgens aan moeten brengen. Terwijl zij aan de slag gaan met het aanbrengen van uw woonbeton kunt u de levendigheid in uw vloer verminderen of vergroten door instructies te geven. Aan het eind van het proces ligt er een vloer die u zelf heeft vormgegeven.

Plan een bezoek in onze showroom

Wilt u meer weten over de aanleg van woonbeton of heeft u een vraag over een van onze andere gietvloeren? Neem dan gerust contact met ons op. Het is ook mogelijk een afspraak in onze showroom te plannen, zodat we voorbeelden van woonbeton met u door kunnen nemen en u kunnen voorzien van passend advies.

Ook interessant: