Vloeistofdichte vloer

Een vloeistofdichte vloer biedt in vele bedrijfssituaties uitkomst. Denk maar eens aan horecagelegenheden, werkplaatsen, parkeergarages of fabrieken waar het belangrijk is om een vloeistofdichte vloer te hebben liggen. Bovendien geldt voor bedrijven die bodembedreigende activiteiten uitvoeren dat het verplicht is om over een vloeistofdichte vloer te beschikken. Dat is namelijk een preventieve maatregel waarmee voorkomen wordt dan vervuilende vloeistoffen in het grondwater of in de bodem zullen komen.

Vloeistofdichte vloer voor bedrijfsruimtes

Als je op zoek bent naar een vloeistofdichte vloerafwerking voor een bedrijfsruimte, dan staan er verschillende mogelijkheden tot jouw beschikking. Het belangrijkste is dat de vloeistofdichte vloer aan de eisen voldoet en zeker als de vloerafwerking ook gekeurd gaat worden. Aan een vloeistofdichte vloer worden in dat geval meerdere eisen gesteld en wij kunnen daaraan voldoen. Wij brengen de vloeistofdichte vloer naadloos aan en garanderen dat chemicaliën en vocht niet tot de bodem zullen doordringen.

Keuze vloeistofdichte vloer

Aan de eerste eis voor een vloeistofdichte vloerafwerking kan tegemoet gekomen worden, maar er zijn nog meer keuzes voor jou weggelegd. Bijvoorbeeld ten aanzien van de toepassing in meerdere lagen of met betrekking tot de keuze uit de kleurenwaaier. Ook qua materiaal kun je kiezen voor bijvoorbeeld een epoxyvloer of polyurethaan. Het aanbod van kleuren is namelijk zo divers dat je voor een lichte of donkere vloeistofdichte vloer kunt kiezen in vrijwel alle kleuren en tinten. Zo kan op een eenvoudige manier bijvoorbeeld aansluiting gevonden worden bij je bedrijfskleuren.

Het onderhoud van een vloeistofdichte vloer is bijzonder eenvoudig. Vocht dringt niet door, vuil en stof hechten zich niet aan het oppervlak, zodat schoonmaken op een simpele manier uitgevoerd kan worden.

Vraag vrijblijvend meer informatie over de vloeistofdichte vloeren

Wij zijn graag bereid je vrijblijvend meer informatie te verstrekken over alle toepassingen van een vloeistofdichte vloer. Je kunt onze showroom bezoeken door telefonisch een afspraak te maken, maar het staat je eveneens vrij om zonder verplichtingen online een offerte aan te vragen. De offerte wordt uiteraard geheel op maat samengesteld.

Plaats een reactie