Vloercoating

Vloercoating laten plaatsen kan een uitstekende keuze zijn voor het verfraaien van het interieur met een design uitstraling en voor belasting in bedrijfsruimtes. Met de keuze voor vloercoatings wordt er een sterke en naadloze vloer aangebracht in je interieur.

Het is een bijzonder representatieve vorm van vloerafwerking die naast vochtbestendig ook nog eens duurzaan en onderhoudsvriendelijk is. Elke ondergrond kan met een vloercoating in een moderne en strakke vloer veranderen en de afwerking kan bovendien aan het kleurenschema van de bestaande inrichting worden aangepast.

Vloercoating laten plaatsen

Er bestaat altijd een mogelijkheid om zelf de werkzaamheden voor het aanbrengen van een vloercoating uit te voeren. Wie echter verzekerd wil zijn van een perfect strakke vloerafwerking wordt aangeraden om het laten plaatsen van vloercoating uit te besteden aan een specialist. Vloercoating bestaat veelal uit twee componenten en er kan een glanzende of matte uitstraling mee gerealiseerd worden.

Het is mogelijk om deze vloerafwerking toe te passen als een zelfstandig vloersysteem, maar er bestaat ook een optie om als eindlaag over een gietvloer aan te brengen. Bij een vloercoating kan er sprake zijn van het aanbrengen van een gietlaag over bijvoorbeeld een zandcementvloer of betonlook vloer, waardoor er niet alleen een sterke, maar ook een stofvrije vloerafwerking wordt gecreëerd.

Vloercoating als decoratieve afwerking

Vloercoating kan uitstekend in woonhuizen worden toegepast en de basis vormen voor een decoratief interieur. Alle kleuren zijn mogelijk, zodat je bij de kleurkeuze rekening kunt houden met de gewenste sfeer die gerealiseerd moet worden in de woning. Zo kan er een moderne uitstraling of een meer romantisch getinte sfeer ontstaan, maar behoort een industrieel design eveneens tot de mogelijkheden als de juiste kleur vloercoating wordt gekozen.

Meer weten over de toepassing van vloercoating?

Indien je meer wilt weten over de toepassing van vloercoating dan kun je daarover uiteraard extra informatie verkrijgen. Zo kun je een afspraak maken om tijdens een persoonlijk gesprek in onze showroom uitgebreide informatie en advies te krijgen over vloercoating prijs.

Contact met ons

Wil je onze gietvloeren eerst met eigen ogen zien? Kom dan zeker eens langs in onze showroom.


Vrijblijvende offerte


Bel 020 333 1267

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.

Plaats een reactie