Gietvloer betonlook: naadloze betonlook vloer met industriële uitstraling

De vloercoating prijs is een aspect waar vaak als eerste de aandacht op wordt gericht. Dat is ook logisch, want er wordt natuurlijk een budget gereserveerd voor een nieuwe vloer en daar dient de vloercoating prijs mee overeen te komen. In elk geval zijn er diverse aspecten van invloed op de prijs van de vloercoating en zijn er mogelijkheid om op de kosten te besparen door rekening te houden met de te maken keuzes. Daarbij kan als eerste al op de vloercoating bespaard worden door het zelf te doen, waar uiteraard niet iedereen voor zal kiezen.

Factoren die vloercoating prijs bepalen

Om te beginnen bepaalt de ruimte een deel van de vloercoating prijs, want de kosten zijn onder meer afhankelijk van de oppervlakte van de ruimte die in vierkante meters kan worden berekend. Wie zelf bijvoorbeeld op zoek gaat naar materialen zal zien dat de prijs van de vloercoating eenvoudig kan worden berekend. Het basismateriaal wordt namelijk aangeboden in een hoeveelheid die bijvoorbeeld geschikt is voor een ruimte van 20 vierkante meter of voor 50 vierkante meter.

De prijs is niet alleen afhankelijk van het aantal vierkante meters, maar hangt ook af van de keuze van het materiaal. Vloercoating wordt aangeboden in verschillende soorten en daarin is ook zeker een prijsverschil te zien. Voor degene die het zelf gaat doen en zo voordelig mogelijk uit wil zijn met de laagste vloercoating prijs, kan op zoek gaan naar de goedkoopste materialen. Bij het zelf uitvoeren van de werkzaamheden dienen er ook nog andere benodigdheden worden aangeschaft zoals rollers, emmers en plakband.

Vloercoating prijs bij uitbesteden

Een vloercoating zal bij de keuze voor uitbesteding hoger uitvallen dan wanneer je alles zelf in eigen hand neemt. De uren van arbeid van de applicateurs dienen namelijk in de berekening van de prijs te worden meegenomen bij de keuze voor uitbesteding.

Vraag gerust een offerte aan als je de werkzaamheden wilt uitbesteden. Dat kan eenvoudig online.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.