Betonlook vloercoating

Profiteer van de voordelen:

Een vloercoating sluit altijd perfect aan bij je interieur, omdat dit leverbaar is in alle denkbare kleuren en kleurcombinaties. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een logo of tekst op de betonlook coatingvloer aan te laten brengen.

 • Slijtvast
 • Eenvoudig te onderhouden
 • Extra bescherming van de ondervloer
 • Vloeistofdicht

Alleen dweilen of stofzuigen is ruim voldoende om de vloercoating in topconditie te houden.

Betonlook vloercoating prijzen

Een groot voordeel van een vloercoating is de prijs. Betonlook vloercoatings zijn namelijk aanzienlijk goedkoper dan betonlook vloeren, omdat een coatingvloer dunner is dan een gietvloer. We bepalen de prijs aan de hand van:

 • De totale vloeroppervlakte
 • Het type ondergrond
 • Het aantal arbeidsuren

Vraag gratis een offerte aan als je wilt weten wat een vloercoating in jouw situatie kost. In ieder geval geldt de regel: hoe groter het oppervlak is, des te goedkoper is de prijs per m2. Meer informatie over de prijzen vind je op onze prijzenpagina.

Vloercoatings zijn geschikt voor showrooms, garages, werkplaatsen en woningen.


Prijzen

Makkelijk in onderhoud

Betonlook vloercoatings zijn enorm sterk en hoog belastbaar. Dat maakt een betonlook vloercoating uiterst geschikt voor showrooms, parkeergarages en werkplaatsen. Daarnaast profiteer je met deze sterke vloercoating van de vele voordelen op het gebied van onderhoud. Krassen, vlekken of groeven ontstaan niet snel, waardoor stof en vuil altijd eenvoudig te verwijderen zijn. Het oppervlak van een betonlook vloercoating is vlak en glad. Daardoor is schoonmaken met een natte doek of stofzuigen voldoende om de vloer in uitstekende conditie te houden.

Bekijk de onderhoudspagina voor meer informatie over het reinigen van een betonlook vloercoating:


Onderhoud

Ervaar de functionaliteit van een betonlook vloercoating

Alle kleuren en kleurencombinaties zijn mogelijk:

 • Eén kleur
 • Meerdere kleuren
 • Mat
 • Hoogglans

Daarnaast kunnen we eenvoudig een tekst, patroon of logo aanbrengen in de vloercoating. Bij Gietvloer Betonlook hebben we de middelen en de expertise om de vloercoating uit te breiden met een geluiddempende laag, antisliplaag of vloerverwarming. Heb je specifieke wensen? Wij kijken graag met je naar de mogelijkheden en komen langs om je vloer te inspecteren.

Betonlook vloercoating: een decoratieve afwerking van de vloer

We plaatsen regelmatig betonlook vloercoatings in werkplaatsen, garages en kantoren. Ook in woningen heeft de betonlook vloercoating enorm aan populariteit gewonnen. Als je jouw interieur een nieuwe uitstraling wilt geven, is een vloercoating het perfecte middel om direct de gewenste look te creëren. Alle kleuren en kleurcombinaties zijn mogelijk, zodat het altijd aansluit bij je interieur. Bel 020 333 1267 of vraag een gratis offerte aan:


Vrijblijvende offerte


Bel 020 333 1267

Betonlook vloercoating laten plaatsen

Een vloercoating met betonlook bestaat uit meerdere componenten. Voor een perfect resultaat en een strakke afwerking van de vloer is het van belang om de vloercoating in de juiste verhoudingen aan te brengen. Laat het daarom altijd aanbrengen door ervaren professionals. Een betonlook vloercoating is aan te brengen op een:

 • Houten vloer
 • Betonlook vloer
 • Zandcementvloer

De vloercoating kan een zelfstandig vloersysteem vormen, maar is ook toepasbaar als extra beschermende laag van een houten of betonnen vloer. Met de vloercoating wordt er een sterke en naadloze vloer aangebracht in jouw woning of bedrijfspand.

Het is een bijzonder representatieve vorm van vloerafwerking die, naast vochtbestendig, ook nog eens duurzaam en onderhoudsvriendelijk is. Elke ondergrond verandert in een moderne en strakke vloer met een vloercoating. De afwerking kan aan het kleurenschema van de bestaande inrichting worden aangepast.


Vrijblijvende offerte


Bel 020 333 1267

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.