Waarom voor woonbeton kiezen?

Waarom voor woonbeton kiezen?Is het tijd geworden voor een grote make-over van uw woning of kantoor? Kiezen voor woonbeton kan vele voordelen hebben. Buiten het gebruiksgemak is er nog meer dat een vloer die u op de bodem van uw pand laat gieten kan bieden. Ook voor uw situatie.

Waarom voor woonbeton kiezen?

Waarom voor woonbeton kiezen?

De mogelijkheden van woonbeton

Een groot voordeel van woonbeton is dat het precies in de kleur die u voor ogen heeft kan gemaakt worden. Waar u met andere vloersoorten toch afhankelijk bent van wat de fabrikant vooraf heeft bepaald kan er met woonbeton nog wel het een en ander gedaan worden. Het is namelijk goed mogelijk om kleurstoffen extra bij te mengen. Zo krijgt u dus een unieke vloer die alleen in uw woning te vinden zal zijn. Bovendien is dit wanneer u er op uitgekeken bent gemakkelijk aan te passen door er een nieuwe toplaag overheen te leggen.

Verstandig om te kiezen voor een gietvloer vakspecialist

Het bekendste argument om voor woonbeton te kiezen is toch wel het gemak. U heeft immers nauwelijks omkijken naar dit type vloer. Het is in onderhoud zeer gemakkelijk. En wanneer er een UV-beschermende laaf wordt aangebracht zal hij ook niet verkleuren door zonlicht. Schuiven met meubels is net als spelende kinderen geen probleem. De vloeren kunnen immers zeer slijtvast zijn wanneer voor de stevigste materialen wordt gekozen. Dit klinkt natuurlijk allemaal zeer mooi. Let dan ook op dat de vloer wel goed aangelegd moet worden, elke misser zal blijvend te zien zijn. Dit is dus een risico. Een vakman kan dit echter vaak voorkomen doordat hij erkend legger van de vloer is.