Wat is een cementgebonden gietvloer?

Een cementgebonden gietvloer is een van de gietvloeren van gietvloerbetonlook.nl. Net als al onze andere gietvloer wordt een gietvloer van cement met de hand aangebracht. Het is een sterke vloer die lang mee gaat. De gietvloer vormt een prachtige basis in een interieur. We vertellen je graag meer over een cementgebonden gietvloer.

Wat is een cementgebonden gietvloer?

Wat is een cementgebonden gietvloer?

Een cementgebonden gietvloer wordt gemaakt op basis van cement. Zachte bindmiddelen worden gecombineerd met de mineralen van het cement. Hierdoor is een cementgebonden gietvloer erg sterk, maar toch ook comfortabel. De gietvloer wordt net als andere gietvloeren in verschillende lagen aangebracht. Een cement gebonden gietvloer is geheel naadloos

Hoe ziet een gietvloer van cement eruit?

Een cement gebonden gietvloer is een strakke naadloze vloer met een betonlook uitstraling. De cement gebonden gietvloer is daarom vooral geliefd bij fans van de industriële of minimalistische look. Maar een cementgebonden gietvloer staat prachtig bij diverse interieurs. De cementgebonden gietvloer is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Maar de favoriet blijft toch grijs.

De voordelen van een gietvloer

Zoals we al eerder noemden is een cementgebonden gietvloer erg sterk en volledig naadloos. Maar deze gietvloer heeft nog meer voordelen. Zo is de gietvloer makkelijk schoon te maken en is de gietvloer vochtwerend. Daarom is een gietvloer van cement ook geschikt voor in de badkamer, keuken of in het toilet. Een cementgebonden gietvloer is erg hygiënisch en ook geschikt voor mensen met huismijt allergie. Oftewel, een gietvloer met erg veel voordelen!

Een cementgebonden gietvoer bij jou thuis

Heb je interesse gekregen in een cementgebonden gietvloer? Vraag dan direct online een offerte aan. Binnen enkele werkdagen reageren we met een op maat gemaakte offerte. Bij gietvloerbetonlook.nl kan je terecht voor een gietvloer van hoge kwaliteit. Wij hebben jarenlange ervaring met het aanbrengen van gietvloeren en geven je graag uitgebreid advies. 

Bron afbeelding: Pinterest