Woonbeton in winkels en kantoren

Woonbeton in winkels en kantoren

Woonbeton in winkels en kantoren: kort door de bocht is woonbeton de comfortabelere variant van de betonvloer. Woonbeton beschikt namelijk over de stoere, industriële uitstraling van beton, maar biedt de comfortabele eigenschappen van een gietvloer. Het is elastisch, heeft een aangename temperatuur en heeft maar weinig onderhoud nodig.

Woonbeton in winkels en kantoren

Slijtvaste vloerafwerking

Dankzij de vele voordelen die woonbeton biedt, is deze vloerafwerking niet alleen populair onder particulieren voor in woningen, maar wordt woonbeton ook veel toegepast in winkels, kantoren en showrooms. In bedrijfspanden komen dagelijks veel mensen over de vloer. Mensen die (uiteraard) niet netjes hun schoenen bij de deur laten staan, maar met en zonder scherpe hakken de vloer betreden. Dankzij de samenstelling van woonbeton krijgen krassen, groeven of kuilen niet veel kans op woonbeton. Bovendien heeft deze vloerafwerking weinig onderhoud nodig. Vlekken zijn eenvoudig weg te poetsen met een vochtige doek en af en toe dweilen en stofzuigen is voldoende om lang van woonbeton te kunnen genieten.

Woonbeton in een kleur naar keuze

Net als een gietvloer is woonbeton verkrijgbaar in diverse kleuren. Bij het woord ‘beton’ denkt u waarschijnlijk snel aan grijs, maar woonbeton is ook in andere kleuren verkrijgbaar. Uiteraard zijn grijstinten neutraal en kunnen ze eenvoudig worden geïntegreerd in een interieur.

Woonbeton in uw bedrijfspand

Wilt u meer weten over de eigenschappen van woonbeton of bent u benieuwd of woonbeton geschikt is voor de ruimte die u in gedachten heeft? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien u van de benodigde informatie en stellen indien gewenst een vrijblijvende offerte voor u op. De kosten voor het aanleggen van woonbeton zijn onder andere afhankelijk van het aantal vierkante meters, de arbeidsuren die nodig zijn en de ondergrond.