Zo heeft u jarenlang plezier van uw woonbeton

Zo heeft u jarenlang plezier van uw woonbeton. Gietvloeren bestaan er in diverse soorten. Woonbeton is er een van; een onderhoudsvriendelijke en relatief slijtvaste vloer. Zeker als u op zoek bent naar een vloer met een industrieel karakter, maar het wooncomfort van een gietvloer kan woonbeton zeker iets voor u zijn.

Zo heeft u jarenlang plezier van uw woonbeton

Onderhoudsvriendelijke vloer

Doordat woonbeton naadloos wordt gelegd en een stofvrij karakter heeft, heeft de vloer maar weinig tot geen groot onderhoud nodig. Uiteraard mits u de vloer goed verzorgt. Als u de vloer regelmatig stofzuigt en dweilt met een vochtige doek houdt u uw woonbeton gemakkelijk in goede conditie. De strakke afwerking van het woonbeton zorgt ervoor dat vuil en stof op het oppervlak blijft liggen en gemakkelijk kan worden verwijderd.

Zo heeft u jarenlang plezier van uw woonbeton Gietvloer Rozendaal Woonbeton in winkels en kantoren

Beschermlaag tegen alledaags gebruik

Net als andere gietvloeren wordt ook woonbeton afgewerkt met een beschermlaag die de vloer beschermt tegen alledaags gebruik, de zogeheten topcoat. Dit een soort transparante lak die na de aanleg van het woonbeton op de vloer wordt aangebracht. Op den duur kan de topcoat gaan slijten. U kunt ervoor kiezen de beschermlaag op een gegeven moment te vervangen, waardoor uw woonbeton er weer als nieuw uitziet.

Meer weten over het onderhoud van woonbeton

Zo heeft u jarenlang plezier van uw woonbeton! Heeft u een vraag over het onderhoud van woonbeton of wilt u graag meer informatie ontvangen over een van onze gietvloeren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van passend advies over de gietvloeren in ons aanbod.

Ook interessant: